Download Bitdefender Total Security 2015 Gratis pentru 180 de zile

Download Bitdefender Total Security 2015 Gratis pentru 180 de zile

O noua promotie pentru cea mai avansata suita de securitate de la Bitdefender, este vorba bineinteles de Bitdefender Total Security 2015 antivirusul Romanesc care si-a facut un nume in industria programelor de securitatea – fiind este cea mai avansată aplicație contra virusilor, programelor spyware, malware,worms, etc.

Pentru a obtine licenta gratis pentru Bitdefender Total Security 2015 valabila 6 luni trebuie sa vizitam pagina promotionala, sa completam cu datele cerute, respectiv adresa de email si codul de securitate, serialul va fi trimis in casuta de email.

Download Bitdefender Total Security 2015 Gratis pentru 180 de zile

Se bazează pe tehnologia premiată pentru Cea mai bună protecție și Cele mai bune performanțe pentru a vă proteja dispozitivul cu un singur clic. Blocați fișierele confidențiale într-un seif criptat și folosiți Bitdefender Safebox™ pentru a stoca în siguranță fotografii și videoclipuri online. Device Anti-Theft vă ajută să vă recuperați dispozitivul în cazul pierderii sau furtului.
Efectuați tranzacții bancare online fără griji
Efectuați tranzacții online dintr-un browser unic, dedicat, care vă protejează conturile împotriva fraudelor. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat detaliile cardurilor de credit în câmpurile de plată.

Active Virus Control
Active Virus Control este o tehnologie de detecție proactivă și dinamică. Aceasta monitorizează comportamentul proceselor în timp real, în timp ce acestea rulează, și semnalează activitățile suspecte.

Mod de salvare
În cazul în care amenințările cibernetice, precum cele de tip rootkit, nu pot fi șterse de pe sistemul de operare Windows, computerul va fi repornit în “Rescue mode” – un mediu sigur care este folosit la curățarea și restabilirea computerului.

Funcție rapidă de scanare a vulnerabilității NOU
Cu un singur click, funcția de scanare a vulnerabilității avertizează automat dacă există software neactualizat sau dacă acesta lipsește, dacă sunt instalate toate patch-urile de securitate Windows, precum și dacă există evetuale setări de sistem nesigure.

Raport de securitate ÎMBUNĂTĂȚIT
Afișează starea generală de securitate pentru ultima săptămână, precum și totalul problemelor remediate de Bitdefender de la instalare. Include spațiul eliberat, aplicațiile optimizate și spațiul de stocare disponibil.

Element de control de siguranță ÎMBUNĂTĂȚIT
Îți permite să urmărești toate activitățile legate de securitate și, în plus, îți oferă posibilitatea de a folosi opțiunea de glisare și fixare a fișierelor pentru o scanare rapidă direct de pe desktop!

Panou de control online
MyBitdefender oferă acces online rapid la software-ul dumneavoastră Bitdefender local, permițând efectuarea de scanuri și verificări ale stării de securitate pentru fiecare dispozitiv, extinderea serviciilor sau accesul facil centrul de asistență.

Administrare de la distanță
Scanați și remediați de la distanță problemele de securitate de pe toate dispozitivele protejate, folosind MyBitdefender.

Bitdefender USB Immunizer
Protejează orice memorie flash de viruși în momentul conectării la calculator, astfel că nu trebuie să vă mai faceți griji că stick-ul USB ar putea infecta calculatoarele prietenilor.

[ads1]Bitdefender Total Security 2015 GRATIS 6 Luni

Update 14 Noiembrie 2014

O noua promotie pentru Bitdefender Total Security 2015, de data aceasta vine din partea betanews iar pagina promotionala o gasiti aici : http://www.bitdefender.com/media/html/spread/betanews-ts/

se procedeaza la fel ca in promotia de mai sus, se introduce adresa de email, codul de securitate si GET FREE LICENSE.

Actualizat 06 Decembrie 2014:

Bitdefender Total Security 2015 e iar la promotie, Chip Germania impreuna cu bitdefender ofera Bitdefender Total Security gratis pentru 180 de zile, pagina promotionala este aici, se procedeaza ca si in promotia de mai sus.

2014-12-06_11h08_04

 

Download Bitdefender Total Security 2015 Gratis pentru 180 de zile
Download Bitdefender Total Security 2015 Gratis pentru 180 de zile
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Software Giveaway
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0