Do Your Data Recovery Pro Gratuit

Obțineți o licență gratuită pentru Do Your Data Recovery Professional. Instrumentul este conceput pentru a recupera rapid fișierele șterse, deteriorate sau inaccesibile de pe computer, dispozitive digitale sau medii de stocare externe.

Do Your Data Recovery Professional este un instrument puternic de recuperare a fișierelor, acesta vă ajută să recuperați datele șterse, formatate sau pierdute de pe computer, laptop, hard disk, dispozitiv digital sau unitate externă.

Software-ul all-in-one de recuperare a datelor vă ajută să recuperați rapid și în siguranță datele pierdute de pe unități HDD/SSD, unități flash USB, carduri de memorie, camere digitale, RAID, dispozitive mobile etc.

1

Do Your Data Recovery Pro cu licenta gratuita

Detalii promotie
Denumire produs: Do Your Data Recovery Pro
Pagina promotionala: n /a
Valabilitate licenta: permanenta
Sistem de operare: Windows

Apasa aici!

Cod de licență: N8YB6-VS7S1-PV3XE-4VEEG-9PQJ7
Cod de licență: EN2IP-MN8NM-2IGV2-FFCD7-6K18N
Conditiile promotiei:
  • Fara actualizari gratuite.
  • Fara suport tehnic gratuit.
  • Promotie valabila pentru o perioada limitata de timp.
2

Instructiuni pentru obtinerea si activarea licentei gratuite

Instructiuni

Pentru a obține Do Your Data Recovery Pro cu licență gratuită pentru Windows și Windows Server, urmați acești pași:

  1. Descărcați și instalați programul pe computer.
  2. Activați versiunea completă mergand în meniul Activare folosind codul de activare de mai sus.
Do Your Data Recovery Pro licenta gratis
3

Caracteristici

Caracteristici

Scanare rapidă
Acest instrument are o funcție avansată de scanare care caută fișiere și date care au fost corupte sau șterse accidental în prealabil. Funcția de scanare rapidă acceptă căutarea și recuperarea datelor de pe hard disk, cu suport maxim pentru utilizatori în timpul utilizării.


Software atotputernic de recuperare a datelor
Cu acest program, utilizatorii pot recupera toate datele în diferite formate, cum ar fi video, e-mail, audio, fișiere de raport, wrapper-uri etc. Software-ul acceptă, de asemenea, stocarea multor alte tipuri de fișiere cu informații de date.


Recuperare
În timpul utilizării, utilizatorii pot recupera datele care au fost degradate, corupte sau șterse accidental din cauza problemelor sistemului, a erorilor logice, a pierderii distribuției și a inițializării sistemului. Utilizatorii pot, de asemenea, să recupereze datele pierdute din cauza atacurilor de viruși, erorilor umane în timpul utilizării, problemelor software, problemelor de instalare a sistemului de operare, problemelor de sistem la actualizarea software-ului. ,…


Suport dispozitive
DoYourData este un software puternic, cu funcții avansate pentru a vă ajuta să recuperați fișierele care au fost formatate sau pierdute de pe laptopuri, computere personale, hard disk, dispozitive tehnice precum telefoane, tablete, … sau de pe medii de stocare, HDD / SSD, USB, unități flash, carduri pierdute, camere digitale, RAID, … Utilizatorii pot recupera datele originale rapid și în siguranță. Cu caracteristici optime de securitate a datelor, utilizatorii sunt complet asigurați de confidențialitatea informațiilor în timpul procesului de recuperare.

4

Detalii tehnice

Detalii tehnice
Dezvoltat de:doyourdata
Dimansiune fisier:10,8 mb.
InstallerOffline installer
Spatiu:33,4 mb
Categorie:Back-up & Recuperare
Sistem de operare:Windows 11 / 10 / 8.1 / 8 / 7 / XP
Windows Server 2019 / 2016 / 2012 / 2008 / 2003
5

Evaluarile editorului si ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.6Expert Score

Do Your Data Recovery Professional este un instrument puternic și ușor de gestionat pentru recuperarea rapidă a fișierelor șterse sau inaccesibile. Programul va returna informațiile pierdute de pe un computer, laptop, hard disk, dispozitiv digital, unitate etc. Programul recuperează, de asemenea, fișierele pierdute din partițiile șterse. Tehnologia avansată permite utilizatorilor să recupereze rapid fișierele pierdute.

Funtionalitate
8.2
Interfata
9.1
Utilizabilitate
8.4
Do Your Data Recovery Pro Gratuit
Do Your Data Recovery Pro Gratuit
RON 00.00 RON 244,13
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0