Descarca Trend Micro Titanium AntiVirus+ Licenta gratis

SaveSavedRemoved 0

Download Trend Micro Titanium AntiVirus + cu licenta gratis pentru 6 luni

Titanium AntiVirus + – Protectie avansata impotriva virusilor

Update in timp real – va protejeaza de cele mai recente amenintari on-line
Blocheaza virusi, spyware, viermi si troieni, previne infectarea computerului, protejează PC-ul de infractorii cibernetici prin identificarea link-urilor pe site-urile periculoase, în rețele sociale, e-mailuri și din programele de mesajerie instant.

Detectează e-mailuri spam care conțin escrocherii de tip phishing si va protejaza in a nu trimite informații cu caracter personal.
Nu consuma multe resurse si nu ingreuneaza utilizarea aplicatiilor
Ofera rapoarte de securitate detaliate care va ofera toate detaliile despre amenintarile care ataca PC-ul

Trend Micro Titanium AntiVirus Plus Download Gratis 6 Luni Trial Serial Key

[ads2]

Trend Micro Titanium AntiVirus + costul normal este de $39.95 pentru 1-An 1 -PC serial number / license key, inainte de al cumpara utilizatorii interesati il pot testa pentru o perioada mai lunga, adica pentru 6 luni licenta trial gratuita.[ads1]

Sunt convins ca majoritatea dintre voi folositi un program bun pentru securitate, dar daca totusi nu aveti sau vreti sa il schimbati acum e momentul sa o faceti, pentru a obtine Trend Micro Titanium AntiVirus+ cu licenta 6 luni trebuie sa descarcati programul accesant acest link  Offline installer (145 MB) | sau acest link Online installer [6.3 MB], licenta este inclusa in kitul de instalare – este vorba de versiunea V7.0.1280 , ultima versiune este 8.

4 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. oferta este valabila

  2. Un antivirus care le sufla in ceafa la bitdefender si kaspersky,consum mic de resurse ,detectie si dezinfectare foarte buna,recomand

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0