Descarca jocul SimCity 2000 Gratis

Descarca jocul SimCity 2000 Gratis

SimCity 2000 lansat in anul 1994 de catre studioul Maxis din care sa dezvoltat ceva mai tarziu mult mai celebra serie The Sims – Jocul este unul complex prezentând însușiri clare ale flexibilității, artei, animației dar și ale puterii de creativitate – lumea visurilor tale. Poți să-ți alegi orașul dintre unele oferite că bonus și poți selecta foarte simplu și acțiunea pe care dorești să o desfășori. Printre lucrurile pe care le poți face se numără construcția de: școli, biblioteci, grădini zoologice, închisori, centrale electrice și multe altele. Poți de asemenea să-ți faci propriul drum cu autostrăzi, căi ferate și tot tacâmul. Personalizarea clădirilor este și ea un mare plus al acestui joc.
SimCity 2000 te învață practic arta arhitecturii. De acum înainte poți să îți ocupi timpul liber cu proiectarea planurilor și construcția tuturor lucrurilor.

Cine are cont pe Origin poate descarca acest joc gratis, contul e foarte simplu de facut vizitand aceasta pagina,

[ads1]

Odata ce ati creat contul, autentificativa si vizitati pagina promotionala: https://www.origin.com/en-ie/store/buy/simcity-catalog/pc-download/base-game/special-edition

Cu sprijinul prietenului nostru Popica Florin.

Descarca jocul SimCity 2000 Gratis
Descarca jocul SimCity 2000 Gratis
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Software Giveaway
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0