Descarca Gratis Jocurile Dead Space si Fallout Collection – Pentru PC @ Gaming Dragons

Descarca Gratis Jocurile Dead Space si Fallout Collection – Pentru PC  @ Gaming Dragons

Gamerii au un motiv de bucurie, gamingdragons.com oferă gratuit  doua jocuri clasice pentru PC, și anume Dead Space și Fallout Trilogy Collection. Nu sunt sigur cât timp va dura aceasta oferta, asa ca daca sunteti interesat e bine sa va grabiti.

Dead Space – Jucătorul preia rolul unui inginer numit Isaac Clarke, care se luptă cu o formă de infestare care transformă oamenii în monștri grotești numiți Necromorfi, totul la bordul navei spațiale de minerit USG Ishimura. Jocul a devenit repede popular, și a fost vândut în număr de peste 2 milioane.

Fallout Trilogy Collection – Rezisti unui atac nuclear In Fallout lumea a fost aruncata intr-o iarna nucleara permanenta ce a urmat celui de-al Treilea Razboi Mondial. Sistemul de aprovizionare cu apa a bunker-ului in care ai supravietuit cataclismului s-a deteriorat si este pe cale sa fie contaminat. Cineva trebuie sa-si asume misiunea de a iesi afara din buker si a incerca sa il repare. Se pare ca tu vei fi!

Descarca Gratis Dead Space si Fallout Collection
[ads1]
Utilizatorii interesați trebuie doar sa vizitati paginile promotionale: Dead Space | Fallout Collection și apăsați butonul verde “BUY NOW” pentru a adăuga jocul dvs. in Cosul de cumparaturi, dar pentru a finaliza actiunea trebuie sa avem un cont, pe care il putem creea accesand aceata pagina

Descarca Gratis Jocurile Dead Space si Fallout Collection – Pentru PC  @ Gaming Dragons
Descarca Gratis Jocurile Dead Space si Fallout Collection – Pentru PC @ Gaming Dragons
3 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Nu mai este gratis DEAD SPACE, am ratat si oferta asta. :((
    Daca stiam de site cu ceva timp in urma era foarte bine.
    Nu cred ca mai vine MOSUL…:D

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0