Descarca Gratis Paragon Go Virtual 2015

SaveSavedRemoved 0

Windows 10 in sfarsit iesit. Noul Windows promite performanță a crescuta si multe îmbunătățiri cum ar fi revenirea meniului Start și compatibilitatea cu toate dispozitivele: PC-uri, laptop-uri, tablete și smartphone-uri. Și un lucru bun este că upgrade-ul este complet gratuit pentru majoritatea utilizatorilor de Windows 7 și 8.1.

Deci, esti gara pentru trecerea la noul windows? Fii bine pregătit înainte de a face trecerea: de ce nu vă mentineti sistemul existent într-un mediu virtual? În acest fel, puteți fi în siguranță și puteti accesa aplicațiile de care aveți nevoie, chiar dacă (încă) nu ruleaza perfect pe noul sistemul de operare Windows 10.[ads2]

Paragon Go Virtual 2015 este un program de virtualizare gratuit care vă permite să creați o clona virtuala a sistemului Windows existent – inclusiv toate aplicațiile și setările sale – în doar câteva click-uri.

Această clonă vă permite să rulați sistemul într-un mediu virtual, cum ar fi Oracle VirtualBox sau VMware Player (sau chiar și în medii Linux).

Puteti continua utilizarea aplicațiilor PC-ului într-un mediu virtual. Programe, fișiere și setări de utilizator sunt transferate automat cu downtime utilizator zero. Chiar dacă te-ai mutat de la PC la Mac – puteți continua să utilizați Windows PC-ul pe noul Mac.
Paragon Go Virtual 2015 Ofera suport pentru orice sistem de operare Windows de la Win2K (cu excepția edițiilor server)..

Caracteristici cheie:

  • P2V Copy to migrate a Windows physical system to a virtual environment in the online mode.
  • P2V Adjust to recover the startup ability after unsuccessful virtualization with a 3rd party tool.
  • Create VD to create an empty virtual disk or with specific data of one of the supported virtualization vendors.
  • Easy size setup for virtual disks with the partition auto-resize option.
  • Disk file split for VMware to automatically cut the resulted virtual image to files of 2 GBs each.

[ads1]Descarca Gratis Paragon Go Virtual 2015 accesand aceasta pagina, sa completam micul formular cu adresa de email si codul antispam si apasand butonul “Download it for free” vom avea o copie a acestui minunat program.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0