Descarca Gratis Paragon Go Virtual 2015

Windows 10 in sfarsit iesit. Noul Windows promite performanță a crescuta si multe îmbunătățiri cum ar fi revenirea meniului Start și compatibilitatea cu toate dispozitivele: PC-uri, laptop-uri, tablete și smartphone-uri. Și un lucru bun este că upgrade-ul este complet gratuit pentru majoritatea utilizatorilor de Windows 7 și 8.1.

Deci, esti gara pentru trecerea la noul windows? Fii bine pregătit înainte de a face trecerea: de ce nu vă mentineti sistemul existent într-un mediu virtual? În acest fel, puteți fi în siguranță și puteti accesa aplicațiile de care aveți nevoie, chiar dacă (încă) nu ruleaza perfect pe noul sistemul de operare Windows 10.

Paragon Go Virtual 2015 este un program de virtualizare gratuit care vă permite să creați o clona virtuala a sistemului Windows existent – inclusiv toate aplicațiile și setările sale – în doar câteva click-uri.

Această clonă vă permite să rulați sistemul într-un mediu virtual, cum ar fi Oracle VirtualBox sau VMware Player (sau chiar și în medii Linux).

Puteti continua utilizarea aplicațiilor PC-ului într-un mediu virtual. Programe, fișiere și setări de utilizator sunt transferate automat cu downtime utilizator zero. Chiar dacă te-ai mutat de la PC la Mac – puteți continua să utilizați Windows PC-ul pe noul Mac.
Paragon Go Virtual 2015 Ofera suport pentru orice sistem de operare Windows de la Win2K (cu excepția edițiilor server)..

Caracteristici cheie:

  • P2V Copy to migrate a Windows physical system to a virtual environment in the online mode.
  • P2V Adjust to recover the startup ability after unsuccessful virtualization with a 3rd party tool.
  • Create VD to create an empty virtual disk or with specific data of one of the supported virtualization vendors.
  • Easy size setup for virtual disks with the partition auto-resize option.
  • Disk file split for VMware to automatically cut the resulted virtual image to files of 2 GBs each.
Descarca Gratis Paragon Go Virtual 2015 accesand aceasta pagina, sa completam micul formular cu adresa de email si codul antispam si apasand butonul “Download it for free” vom avea o copie a acestui minunat program.

 

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Paragon Backup and Recovery 16 – Licenta Gratis

Paragon Backup & Recovery 15 – Licenta Gratis

Paragon Backup and Recovery 15 este o soluție completă și simplă pentru backup și recuperare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *