Descarca Cyberlink Power Director 11 cu Serial / Licenta Gratis

Descarca Cyberlink Power Director 11 cu Serial / Licenta Gratis

Descarca Cyberlink Power Director 11 cu licenta gratis

CyberLink PowerDirector este un program de editare video digital, care permite crearea unor filme, videoclipuri, prezentari profesionale complete cu muzica, efecte speciale, tranzitii si multe alte posibilitati.

CyberLink PowerDirector este un studio complet echipat pentru editarea si publicarea filmelor.

Utilizatorul nu trebuie sa fie foarte experimentat, pentru ca CyberLink PowerDirector este foarte usor de folosit, si cu putina practica se poate crea filme ca in Hollywood.

img3File

Interfața în CyberLink PowerDirector Ultra este împărțită în patru file principale (Capturare, Editare, Producere și CreareDisc), toate dintre ele destul de auto-explicative. În ceea ce privește partea de Editare în CyberLink PowerDirector – cel mai complex – aceasta dispune de un design standard, în instrumente de editare video, cu o fereastră de bibliotecă pentru a răsfoi colecția de media, o cronologie pentru a trage și a scăpa elemente și o fereastră de previzualizare pentru a verifica cum arată creația dumneavoastră, atunci când ați pus toate elementele împreună.

CyberLink PowerDirector Ultra include toate instrumentele necesare pentru întregul proces de creație, de la asistarea dumneavoastră încă de la primul pas (capturarea de video de la mai multe surse diferite), până la adăugarea ultimelor retușuri la creația dumneavoastră, cum ar fi un meniu stil Dvd complet personalizabil.

Când ați terminat, CyberLink PowerDirector Ultra vă permite să salvați video-ul dumneavoastră pe hard disk-ul dumneavoastră în formate diferite, Publicându-l pe YouTube imediat, partajându-l pe Facebook sau scoțându-l pe o cameră video.[ads2]

Cel mai recent, CyberLink PowerDirector a fost actualizat pentru a include modalități de a împărtăși creațiile dumneavoastră prin DrirectZone și instrumente de editare 3D, pentru a crea filme uimitoare 3D.

Cu CyberLink PowerDirector Ultra puteți crea cu ușurință prezentări multimedia cu video, fotografii și muzică.

Pentru a descarca Cyberlink Power Director 11 cu licenta moca:), vizitam pagina promotionala, rulam pagina cam pe la sfarsitul articolului, ar acolo gasim codul promotional care este acesta: PDR4CNET , apoi vizitam pagina pentru descrcarea programului, adica aceasta: http://www.cyberlink.com/stat…./index.jsp si completam cu numele, adresa de email si codul promotional, ca in poza de mai jos:

2014-08-09_15h37_23

Un email va fi trimis catre adresa de email mentionata in formular cu serialul plus link-ul de download pentru Cyberlink Power Director 11.

Descarca direct Cyberlink Power Director 11: http://update.cyberlink.com/ftpdload/…PowerDirector_Downloader.exe

Descarca Cyberlink Power Director 11 cu Serial / Licenta Gratis
Descarca Cyberlink Power Director 11 cu Serial / Licenta Gratis
3 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. serial ptr power director 11

  2. va rog mult,vreau serial-ul pentru power director 11

  3. Foarte multumesc,sunt fun Pinacle Studio,am incercat acest soft piratat acum ceva timp(Cyberlink Power Director),acum ma bucur ca am licenta la el,asa ca voi renunta la Pinacle ,am vazut ca are optiunea de captura ,detin camera minidv si acest lucru e esential.Cyberlink creaza programe bune.

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0