Descarca Acronis True Image 2015 cu licenta gratis

Descarca Acronis True image 2015 cu licenta gratis pe o perioada de 6 luni

Acronis True Image  probabil cel mai bun program pentru crearea copiilor de siguranta (back-up)

Back-up – Poate crea back-ul intregului sistem de operare sau, aplicatii, configuratii exacte, orice fel de fisier.

universal Restore – Mutați sistemul de operare pe pe orice PC pe un alt PC – indiferent de ce model utilizați.
recuperare ușoară – restaureaza PC-ul într-o clipă, fără a fi nevoie să reinstalați sistemul de operare manual, sau de a folosi instrumente suplimentare.

Stocare in nor – Salvați întregul sistem într-o locație sigură online și accesați-l oricând, oriunde. Alegeți propriul plan de stocare cloud – de la 250GB la 1TB.

Despre acronis sunt multe de spus de aceea sa invit sa intrati pe pagina lor oficiala pentru mult mai multe documentatie: http://www.acronis.com/en-us/

Sa ne ocupam acum de aceasta promotie, pagina promotionala o gasim aici (este in poloneza, daca e nevoie folositi traducatorul google), completati cu datele cerute, dupa cum urmeaza, la *Kod z magazynu PC Format* puneti urmatorul cod: ATI2015, la “Imię i nazwisko” nume si prenume, la “Adres e-mail” bineinteles adresa de email, apoi repetati adresa de email la “Powtórz e-mail“, apasati butonul rosu “zatwierdź”

Acronis True Image 2015

 

Faceti click pe link-ul primit in adresa de email pentru a confirma inscrierea, in scurt timp veti primii serialul pentru Acronis True Image 2015.

Descarcati si instalati accesand acesti link  : AcronisTrueImage2015_en-US.exe

 

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Paragon Backup and Recovery 16 – Licenta Gratis

Paragon Backup & Recovery 15 – Licenta Gratis

Paragon Backup and Recovery 15 este o soluție completă și simplă pentru backup și recuperare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *