Cele Mai Folositoare Extensii Pentru Google Chrome

SaveSavedRemoved 2

De cand Firefox a adaugat suportul pentru extensii, incet, incet toate browserele cu pretentii au inceput sa le adauge, asa a facut si celebrul browser al baietilor de la google, daca ar fi sa ne luam dupa teste ar fi cam cel mai bun browser la momentul asta de pe piata.[ads2]

Dar hai sa vedem cam care ar fi cele mai folositoare extensii pentru Google Chrome:

Probabil cea mai folositoare extensie este AdBlock , Diferenta dintre o pagină normală și una care “interferează” aceasta extensie este radicala, să nu mai vorbim de timp și de încărcare a paginii. Unii utilizatori vorbesc despre îmbunătățirea securității, dar eu nu pot confirma acest lucru personal. Pentru a adauga extensia vizitati pagina aceasta.

Google Mail Checker, o extensie ideala pentru a vedea in timp real email-urile,  de asemenea functioneaza ca si o “scurtătură” ca să spun așa pentru G-mail, pe care il accesați din coltul dreapta sus. Pentru a descarca aceasta extensie vizitati aceasta pagina.

Video Downloader professional, este o extensie cu ajutorul careia puteti descarca filme, clipuri si orice continut video care este online, foarte utile daca doriti sa vedeti un film ofline pe un televizor mai mare (eu pentru asta o folosesc 😉  ). pentru a descarca extensia vizitati aceasta pagina.

Google Translate, Cred ca nu de putine ori sa intamplat ca informatia pe care o cautati sa fie afisata in limba engleză, franceză, germană sau mai rau: chineză, rusă, etc .. O extensie, foarte utila in acele momente. Pentru a descarca aceasta extensie vizitati aceasta pagina.

[ads2]

Facebook Notifications, Foarte utile celor ce au cont pe site-ul de socializare Facebook. Pentru a descarca aceasta extensie vizitati aceasta pagina.

Sunt multe extensii utile pentru Google Chrome, eu am scris aici doar despre cele mai folositoare extensii pentru mine, pe care le folosesc eu cel mai des, puteti completa lista cu extensiile care va sunt folositoare voua!

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. MUltumesc pt. info. Am adaugat “”Video Downloader professional”” in Mozilla Firefox Quantum 🙂

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0