Cadouri de Craciun de la IObit: Advanced SystemCare 8, Malware Fighter 2, Driver Booster 2 si Protected Folder

Cadouri de Craciun de la IObit: Advanced SystemCare 8, Malware Fighter 2, Driver Booster 2 si Protected Folder

IObit a lansat o promoție de Crăciun pe Pagina lor de Facebook în încercarea de a-și exprima recunoștința față de toți clienții. Trebuie doar să distribuiti aceasta promotie (Giveaway) și apoi puteți obține cadourile, licentele sunt valabile 6 luni pentru IObit Advanced SystemCare 8, IObit Malware Fighter 2, IObit driver Booster 2, și IObit Folder Protected.

IObit Advanced SystemCare Pro 8 / Serial Gratis

IObit-Advanced-SystemCare-Pro-8

Advanced SystemCare PRO este un utilitar avansat destinat intretinerii si optimizarii calculatorului, detinand un set de instrumente avansate, capabile sa mareasca performanta PC-ului, facandu-l sa ruleze ca la inceput.
Programul ofera un serviciu de ingrijire completa, care indeparteaza, stimuleaza, curata, rezolva problemele comune, pentru a duce la un rulaj optim, orice sistem.
Advanced SystemCare PRO curata fișiere junk, malware, defragmenteaza si optimizeaza registru si hardul, repara vulnerabilitatile, scurtaturile, protejeaza securitatea si accelereaza internetul, in plus dezinstaleaza orice program si urme lasate de el in PC, cu noul IObit Uninstaller 3.
Advanced SystemCare PRO mai incorporeaza cateva aplicatii utile, precum: Driver Booster, cu ajutorul caruia mentineti actualizati driverii din sistem si Malware Fighter, care detectează și elimină cele mai profunde infectii cu malware.
Puteti alege intre o interfata avansata sau una mai simplista, depinde de cunostintele fiecaruia, se poate instala in limba Româna

IObit Malware Fighter Pro / Serial

Image-24

IObit Malware Fighter Pro este un utilitar avansat de ștergere malware si spyware, care detectează și elimină cele mai profunde infectii cu malware complexe cum ar fi spyware, adware, troieni, keyloggers, bots, viermi, etc., într-un mod rapid și eficient.
IObit Malware Fighter Pro protejează PC-ul în timp real si este compatibil cu toate produsele antivirus, asigurand PC-ului o securitate de top.
Detine o interfata usor de manipulat, fara setari avansate si complicate, in plus este selectabila si limba Romana.

IObit Driver Booster PRO Licenta Gratuita

Actualizarea driverelor nu este doar o parte importantă a întreținerii PC-ului, dar, de asemenea, un tratament de prima linie pentru probleme de hardware și un mod sigur de creșterea a stabilității și performanței computerului. În timp ce acest proces ar putea fi riscant și frustrant, dacă se face manual, IObit driver Booster PRO este un program care descărca și actualiza driverele în mod automat, cu doar un singur clic. Aceasta va salva timp si muncă, cum ar fi gasirea drivere disponibile, actualizarea, descărcarea și instalarea lor.

Protected Folder / Serial

Protected Folder a fost conceput să vă protejeze fişierele şi directoarele printr-o parolă pentru ca acestea să nu poată fi vazute, citite sau modificate în Windows 7, Vista, XP şi Server 2008, 2003. Funcţiuonează precum un seif, trebuie doar să adăugaţi fişierele şi directoarele pe care doriţi să le ascundeţi sau să le protejaţi în Protected Folder, iar apoi nimeni nu le va mai putea vedea, citi sau modifica.
Protected Folder este ideal pentru dvs. atunci când doriţi ca fişierele şi directoarele să fie private, când vă faceţi griji că acestea ar putea fi furate, că s-ar putea pierde date sau informaţii. Protected Folder este sigur, fără viruşi, advare sau spyware.

[ads1]
Crăciun și Anul Nou se apropie! În echipa IObit au pregătit o promotie interesanta pentru noi toti. Invita-ti prietenii pentru a obține darurile de Craciun și alege cadoul, 6 luni de licenta Gratis pentru programele mentionate mai sus. Mai multe informații pe pagina de promotionala de Facebook. Pentru cei care nu folosesc Facebook, trebuie doar să comentariu de mai jos și voi trimite codurile de licență gratuită prin e-mail cat de repede pot.

Cadouri de Craciun de la IObit: Advanced SystemCare 8, Malware Fighter 2, Driver Booster 2 si Protected Folder
Cadouri de Craciun de la IObit: Advanced SystemCare 8, Malware Fighter 2, Driver Booster 2 si Protected Folder

1 Comment
  1. Cadouri de Craciun de la IObit: Advanced SystemCare 8, Malware Fighter 2, Driver Booster 2 si Protected Folder-Multumesc anticipat pt licente!

Leave a reply

Software Giveaway
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0