AndroidPrograme AndroidSecuritate

BitDefender Mobile Security & Antivirus pentru Android Licenta GRATIS 6 Luni

BitDefender Mobile Security & Antivirus pentru Android Licenta GRATIS 180 de zile

Oferiți dispozitivelor dvs. mobile Android protecție TOTALĂ împotriva virușilor și a „intrușilor”, cu Bitdefender Mobile Security aveti confidentialitate deplina! Această aplicație a primit CINCI STELE din partea PC Security Labs , astfel încât puteți avea încredere că vă poate păstra dispozitivul, informațiile și datele confidențiale în siguranță!

Caracteristicile pe scurt:

WearON – Bitdefender Mobile Security; acum și pe ceasul tău
Malware Scanner – detecție de 100% a amenințărilor conform rezultatelor testelor independente
Consilier de Confidențialitate – vă arată cum aplicațiile instalate folosesc și posibil abuzează de informațiile dvs. personale
Securitate web – vă protejează în timp real când navigați pe site-uri web folosind Chrome și browserele implicite Android
Anti-Furt – puteți trimite Comenzi SMS către telefonul dvs. Are propriul său panou de administrare web, care vă permite să blocați, să urmăriți și să vă ștergeți datele de pe dispozitivul Android folosind orice dispozitiv cu conexiune la Internet.

 • Blocare aplicații Nou
 • Consilier Confidențialitate
 • Scanare antivirus
 • Securitate web
 • Antifurt
 • Protecție anti-malware
 • Scanare în Cloud
 • Impact redus asupra bateriei

Bitdefender Antivirus folosește motoare de scanare cu o rată mare de detecție pentru a proteja dispozitivele ce rulează Android. Datorită tehnologiei de tip Cloud impactul asupra bateriei este minim.

bitdefender internet security licenta gratis

BitDefender Mobile Security & Antivirus pentru Android Licenta GRATIS 6 Luni

Pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie sa vizitam pagina promotionala, sa completam cu datele cerute micul formular si apasand butonul ”GET 6 MONTHS FREE” vom primi licenta / serialul pe adresa de email mentionata in formular.

Descarca Bitdefender mobile security din Google Play.

Avem si dovada:

captura-bitdefender-mobile-security-licenta-gratis

Tags

17 Comments

 1. Imi poate da si mie cineva o licenta? Sau imi puteti spune cum pot sa vad codul pe care il folosesc? Am nevoie de licenta pentru alt tel, pe al meu am deja

 2. si eu am folosit acesta oferta recent pe tableta,functioneaza,am testat si alti antivirusi gratuiti si am observat ca aceia consuma multa baterie

 3. Singurul antivirus android cotat de avtest cu nota maxima,de ceva timp dispozitivele android sunt infectate cu virusi care trimit mesaje cu suprataxa care incarca factura utilizatorului semnificativ.
  Cine nu profita de oferta asta posibil sa scoata bani mai multi de la bancomate.

  1. Multumesc! pentru informatie, am instalat kasperky, promotie luata tot de aici de pe site si dupa jumatate de ora mi-a aparaut un mesaj cum ca am un mare consumator de energie si ca ar fi mai bine sa il inchid, o sa incerc bitdefender sa vad daca e tot la fel, telefonul este un huawei ascend p7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close