BitDefender Mobile Security & Antivirus pentru Android Descarca Gratuit Licenta/Serial 6 Luni

Promotiile BitDefender se tin lant in vara asta, de aceasta daca avem BitDefender Mobile Security si Antivirus pentru Android – GRATUIT 180 de zile.

Protejează-ți dispozitivul de amenințările electronice și economisește bateria cu Bitdefender Mobile Security. Pentru că telefonul sau tableta ta sunt inutile dacă nu le poți utiliza.

  • Blocare aplicații Nou
  • Consilier Confidențialitate
  • Scanare antivirus
  • Securitate web
  • Antifurt

Consilier Confidențialitate
Curioși să aflați cum folosesc sau eventual abuzează aplicațiile instalate de datele dumneavoastră personale, amenințându-vă CONFIDENȚIALITATEA? Funcția Consilier Confidențialitate vă poate oferi informații detaliate cu privire la modul în care funcționează în fundal aplicațiile instalate fără cunoștința dumneavoastră.

Bitdefender Anti-Thef
Bitdefender Mobile Security are o nouă funcție Anti-theft, cu un panou de control pe platformă web și comenzi prin SMS. Modulul Anti-Theft asigură funcțiile de localizare, blocare sau ștergere de la distanță, sau transmitere de mesaje către dispozitivul Android.

Blocare aplicații Nou
Protejează-ți acele aplicații ce conțin date confidențiale printr-un strat suplimentar de protecție! Funcția Blocare Aplicații listează aplicațiile de pe telefonul tău, astfel că vei putea să le selectezi cu ușurință pe cele pe care dorești să le blochezi cu ajutorul unei parole…rămânând singurul om care le accesează!

Securitate web

Bitdefender Mobile Security for Android folosește serviciile Bitdefender Cloud pentru a alerta utilizatorii atunci când accesează pagini ce conțin programe periculoase, tentative de phishing sau fraudă.

Viteză maximă și impact redus asupra bateriei

Datorită detecției de tip cloud și serviciilor de securitate de ultimă generație, Bitdefender Mobile Security for Android îți oferă o experiență de navigare sigură și previne instalarea de aplicații periculoase, cu impact minim asupra consumului bateriei.

Scanare la cerere & la instalare

Scanările la cerere pot fi declanșate în orice moment pentru a te asigura că aplicațiile instalate pe telefon sunt sigure. Bitdefender Mobile Security se va asigura că dispozitivul tău Android este curat scanând automat orice aplicație imediat după instalare.

Descarca BitDefender Mobile Security cu licenta gratis pentru 6 luni

Pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie sa vizitam pagina promotionala, sa completam cu datele cerute micul formular si apasand butonul ”GET 6 MONTHS FREE” vom primii licenta / serialul pe adresa de email mentionata in formular.

Oferta este valabilă doar pentru o perioadă limitată de timp.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Toolbox eXtreme Gratis

Toolbox eXtreme Gratis ( Android App) Toolbox eXtreme Un pachet de instrumente pentru smartphone-ul tau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *