BitDefender Mobile Security & Antivirus pentru Android Descarca Gratuit Licenta/Serial 6 Luni

BitDefender Mobile Security & Antivirus pentru Android Descarca Gratuit Licenta/Serial 6 Luni

Promotiile BitDefender se tin lant in vara asta, de aceasta daca avem BitDefender Mobile Security si Antivirus pentru Android – GRATUIT 180 de zile.

Protejează-ți dispozitivul de amenințările electronice și economisește bateria cu Bitdefender Mobile Security. Pentru că telefonul sau tableta ta sunt inutile dacă nu le poți utiliza.

  • Blocare aplicații Nou
  • Consilier Confidențialitate
  • Scanare antivirus
  • Securitate web
  • Antifurt

Consilier Confidențialitate
Curioși să aflați cum folosesc sau eventual abuzează aplicațiile instalate de datele dumneavoastră personale, amenințându-vă CONFIDENȚIALITATEA? Funcția Consilier Confidențialitate vă poate oferi informații detaliate cu privire la modul în care funcționează în fundal aplicațiile instalate fără cunoștința dumneavoastră.

Bitdefender Anti-Thef
Bitdefender Mobile Security are o nouă funcție Anti-theft, cu un panou de control pe platformă web și comenzi prin SMS. Modulul Anti-Theft asigură funcțiile de localizare, blocare sau ștergere de la distanță, sau transmitere de mesaje către dispozitivul Android.

Blocare aplicații Nou
Protejează-ți acele aplicații ce conțin date confidențiale printr-un strat suplimentar de protecție! Funcția Blocare Aplicații listează aplicațiile de pe telefonul tău, astfel că vei putea să le selectezi cu ușurință pe cele pe care dorești să le blochezi cu ajutorul unei parole…rămânând singurul om care le accesează!

Securitate web

Bitdefender Mobile Security for Android folosește serviciile Bitdefender Cloud pentru a alerta utilizatorii atunci când accesează pagini ce conțin programe periculoase, tentative de phishing sau fraudă.

Viteză maximă și impact redus asupra bateriei[ads1]

Datorită detecției de tip cloud și serviciilor de securitate de ultimă generație, Bitdefender Mobile Security for Android îți oferă o experiență de navigare sigură și previne instalarea de aplicații periculoase, cu impact minim asupra consumului bateriei.

Scanare la cerere & la instalare

Scanările la cerere pot fi declanșate în orice moment pentru a te asigura că aplicațiile instalate pe telefon sunt sigure. Bitdefender Mobile Security se va asigura că dispozitivul tău Android este curat scanând automat orice aplicație imediat după instalare.

Descarca BitDefender Mobile Security cu licenta gratis pentru 6 luni

[ads1]

Pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie sa vizitam pagina promotionala, sa completam cu datele cerute micul formular si apasand butonul ”GET 6 MONTHS FREE” vom primii licenta / serialul pe adresa de email mentionata in formular.

Oferta este valabilă doar pentru o perioadă limitată de timp.

BitDefender Mobile Security & Antivirus pentru Android Descarca Gratuit Licenta/Serial 6 Luni
BitDefender Mobile Security & Antivirus pentru Android Descarca Gratuit Licenta/Serial 6 Luni
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0