Bitdefender Internet Security 2017 – Licenta Gratis pentru 1 An

Bitdefender Internet Security 2017 – Licenta Gratis pentru 1 An

Bitdefender Internet Security 2017 Se bazează pe tehnologia premiată pentru Cea mai bună protecție și Cele mai bune performanțe pentru a vă proteja dispozitivul cu un singur clic. Blocați fișierele confidențiale într-un seif criptat și folosiți Bitdefender Safebox pentru a stoca în siguranță fotografii și videoclipuri online. Device Anti-Theft vă ajută să vă recuperați dispozitivul în cazul pierderii sau furtului.

 • Cea mai bună protecție timp de 3 ani la rând. Cea mai bună securitate în 2014, PC MAG.
 • Imperceptibil. Viteză maximă a sistemului. Confirmare AV-TEST.
 • Ușor de utilizat. Ușor de înțeles. Gestionarea securității cu un singur click.
 • Stocați și protejați-vă fotografiile și clipurile video personale. Backup online sigur.
 • Recuperați-vă dispozitivul în caz de pierdere sau furt. Dispozitiv Anti-furt

Detalii Bitdefender Internet Security 2017

Detalii Bitdefender Internet Security 2017

Faceți cumpărături și tranzacții bancare fără griji
Bitdefender Safepay™ vă protejează plățile, completând automat datele contului dumneavoastră.

Privacy
Acum știți că identitatea dumneavoastră rămâne privată
Navigați pe Internet și socializați fără griji. Datele dumneavoastră personale nu pot fi vizualizate sau furate de hackeri.

Privacy
Fără întreruperi. Fără ferestre de tip popup.
Bitdefender Autopilot™ ia automat cele mai bune decizii în materie de securitate pentru dumneavoastră, asigurând o protecție silențioasă.

Îmbunătățit! Bitdefender Safepay™

Menține hackerii la distanță prin deschiderea automată a tuturor paginilor de tranzacții bancare într-un browser separat, complet securizat și păstrează toate datele de autentificare necesare în deplină siguranță și la îndemâna dumneavoastră.

Filtru Firewall

Firewall-ul bidirecțional monitorizează în mod continuu conexiunile la Internet și previne accesul neautorizat, chiar și prin intermediul unei rețele wireless.

Îmbunătățit! Antispam prin tehnologii Cloud

Împiedică e-mailurile nedorite să ajungă în Inbox-ul dumneavoastră, fiind bazată acum în totalitate pe tehnologia Cloud.

Active Virus Control

Active Virus Control este o tehnologie de detecție proactivă și dinamică. Aceasta monitorizează comportamentul proceselor în timp real, în timp ce acestea rulează, și semnalează activitățile suspecte.

Mediu Securizat

În cazul în care amenințările cibernetice, precum cele de tip rootkit, nu pot fi șterse de pe sistemul de operare Windows, computerul va fi repornit în „Rescue mode” – un mediu sigur care este folosit la curățarea și restabilirea computerului.

Scaner pentru vulnerabilități

Funcția de scanare vulnerabilități verifică dacă există software de securitate neactualizat sau dacă acesta lipsește, precum și eventualele setări de sistem nesigure.

nou! Raport de securitate

Această nouă caracteristică vă prezintă starea de securitate generală pentu săptămâna trecută, inclusiv scanările și dezinfectările, problemele nerezolvate, dacă există, și modalitățile de a le soluționa, precum și recomandările de caracteristici și notificările privind modulele nefolosite.

Asistent de securitate

Vă permite să urmăriți toate activitățile legate de securitate și, în plus, vă oferă posibilitatea de a folosi opțiunea de glisare și fixare a fișierelor pentru o scanare rapidă direct de pe desktop.

Panoul de control MyBitdefender

Vizualizați toate informațiile de stare și licențiere aferente software-ului și serviciilor dumneavoastră în propriul panou de comandă MyBitdefender. Acum accesibil de oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Administrare de la distanță

Scanați și remediați de la distanță problemele de securitate de pe toate dispozitivele protejate, folosind MyBitdefender.

Bitdefender USB Immunizer

Protejează orice memorie flash de viruși în momentul conectării la calculator, astfel că nu trebuie să vă mai faceți griji că stick-ul USB ar putea infecta calculatoarele prietenilor.

Bitdefender Autopilot™

Asigură o experiență lipsită de probleme, luând decizii optime legate de securitate, fără a fi necesară intervenția utilizatorului. Acest lucru înseamnă că nu vor mai fi afișate pop-up-uri, alerte și nu va mai fi nevoie să configurați nimic

Bitdefender Internet Security 2017 – Licenta Gratis pentru 1 An

Promotia se adreseaza doar utilizatorilor din Germania, noi ceilalti din restul lumiiva trebui sa recurgem la mici trucuri, si anume proxy server.

Browser-ul Opera ofera aceasta functie gratuit, sau puteti folosii una din promotiile de aici, o promotie care este inca functioneaza este pentru OkayFreedom VPN Premium.

Porniți (conectați) VPN Grerman

Vizitati pagina promotionala

Dezactivați VPN-ul

Completati cu datele cerute

 

Dezactivati VPN

Faceti click pe butonul verde ”bitte hier klicken”

Activati VPN si faceti click pe link-ul de confirmare din email

Creați un nou cont Bitdefender

Verificați dacă vedeți licența BIS de 180 de zile. Dacă da, dezactivați VPN-ul și instalați BIS.

Sisteme de operare: Windows 10, Windows 7 (32 bit), Windows 7 (64 bit), Windows 8, Windows Vista (32 bit)


Cu sprijinul prietenului nostru Popica Florin.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

BullGuard Internet Security 2018 cu Licenta Gratis pentru 1 an

BullGuard Internet Security 2018 cu Licenta Gratis pentru 1 an BullGuard Internet Security 2018 vine …

28 comments

 1. Intrati aici direct si nu mai faceti cont windowsdeal – http://www.bitdefender.com/media/html/60-second/index.html

 2. florin popica

  mai pe limba “americaneasca” 🙂 Best Of The Best !

 3. Eu am prins promoția F-Secure antivirus pentru 1 an, păcat ca link-ul pentru bitdefender cu licență 1an a expirat.. De aceea cred ca o sa rămân la F-Secure

 4. florin popica

  foarte bun si F-Secure antivirus

 5. florin popica

  de aici poate fii descarcata versiunea de instalare tip ‘ofline’ Bitdefender Internet Security compatibila windows 10 http://www.bitdefender.com/support/how-to-install-bitdefender-2015-using-the-offline-installation-kit-1330.html

 6. florin popica

  de fapt este vorba de versiunile Bitdefender Internet Security 2015,ultima versiune.

 7. cel mai prost antivirus din lume, nu se compara in veci cu norton

 8. florin popica

  Pt. a folosii acesta promotie trebuie sa aveti cont de bitdefender,din acel cont se selecteaza sistemul de operare si suita de antivirus cu serial key 6 luni inclus

 9. Functioneaza perfect promortia,multumesc Mihai pt. rabdare 🙂

 10. Da, confirm, promotia functioneaza. Am folosit VPN-ul din Opera.
  Multumesc.

 11. Am reusit sa-mi activez folosind VPN din Opera. Singura problema este ca am licenta ptr doar 180 de zile si nu 360. Am facut eu ceva gresit? :))

 12. Si mie mi-a aparut 180 zile, dar dupa cateva zile mi-a aparut 1 an ,este descris pe site-ul german 180+180

 13. Hola VPN Mozilla setat pt. Germania tot timpul,functioneaza perfect

 14. Functioneaza si cu ZenMate trial VPN setat Germania.

 15. Foarte important dupa ce apare licenta in bitdefender central trebuie efectuata instalarea antivirusului de acolo,deoarece ea vine direct cu serialkey integrat altfel pot aparea probleme.

 16. Inca este valabila promotia ,functioneaza perfect cu WindScribe https://www.mocasoft.ro/windscribe-vpn-50-gb-gratuit/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *