Bitdefender Internet Security 2019 – Licenta Gratis

Bitdefender Internet Security 2019 – Licenta Gratis

Bitdefender Internet Security 2019 – Licenta Gratis pentru 6 An

Bitdefender Internet Security 2019 Se bazează pe tehnologia premiată pentru Cea mai bună protecție și Cele mai bune performanțe pentru a vă proteja dispozitivul cu un singur clic. Blocați fișierele confidențiale într-un seif criptat și folosiți Bitdefender Safebox pentru a stoca în siguranță fotografii și videoclipuri online. Device Anti-Theft vă ajută să vă recuperați dispozitivul în cazul pierderii sau furtului.[ads4]

 • Cea mai bună protecție timp de 3 ani la rând. Cea mai bună securitate în 2014, PC MAG.
 • Imperceptibil. Viteză maximă a sistemului. Confirmare AV-TEST.
 • Ușor de utilizat. Ușor de înțeles. Gestionarea securității cu un singur click.
 • Stocați și protejați-vă fotografiile și clipurile video personale. Backup online sigur.
 • Recuperați-vă dispozitivul în caz de pierdere sau furt. Dispozitiv Anti-furt

[toggle title=”Detalii Bitdefender Internet Security 2019″ state=”close”]

Faceți cumpărături și tranzacții bancare fără griji
Bitdefender Safepay™ vă protejează plățile, completând automat datele contului dumneavoastră.

Privacy
Acum știți că identitatea dumneavoastră rămâne privată
Navigați pe Internet și socializați fără griji. Datele dumneavoastră personale nu pot fi vizualizate sau furate de hackeri.

Privacy
Fără întreruperi. Fără ferestre de tip popup.
Bitdefender Autopilot™ ia automat cele mai bune decizii în materie de securitate pentru dumneavoastră, asigurând o protecție silențioasă.

Îmbunătățit! Bitdefender Safepay™

Menține hackerii la distanță prin deschiderea automată a tuturor paginilor de tranzacții bancare într-un browser separat, complet securizat și păstrează toate datele de autentificare necesare în deplină siguranță și la îndemâna dumneavoastră.

Filtru Firewall

Firewall-ul bidirecțional monitorizează în mod continuu conexiunile la Internet și previne accesul neautorizat, chiar și prin intermediul unei rețele wireless.

Îmbunătățit! Antispam prin tehnologii Cloud

Împiedică e-mailurile nedorite să ajungă în Inbox-ul dumneavoastră, fiind bazată acum în totalitate pe tehnologia Cloud.

Active Virus Control

Active Virus Control este o tehnologie de detecție proactivă și dinamică. Aceasta monitorizează comportamentul proceselor în timp real, în timp ce acestea rulează, și semnalează activitățile suspecte.

Mediu Securizat

În cazul în care amenințările cibernetice, precum cele de tip rootkit, nu pot fi șterse de pe sistemul de operare Windows, computerul va fi repornit în „Rescue mode” – un mediu sigur care este folosit la curățarea și restabilirea computerului.

Scaner pentru vulnerabilități

Funcția de scanare vulnerabilități verifică dacă există software de securitate neactualizat sau dacă acesta lipsește, precum și eventualele setări de sistem nesigure.

nou! Raport de securitate

Această nouă caracteristică vă prezintă starea de securitate generală pentu săptămâna trecută, inclusiv scanările și dezinfectările, problemele nerezolvate, dacă există, și modalitățile de a le soluționa, precum și recomandările de caracteristici și notificările privind modulele nefolosite.

Asistent de securitate

Vă permite să urmăriți toate activitățile legate de securitate și, în plus, vă oferă posibilitatea de a folosi opțiunea de glisare și fixare a fișierelor pentru o scanare rapidă direct de pe desktop.

Panoul de control MyBitdefender

Vizualizați toate informațiile de stare și licențiere aferente software-ului și serviciilor dumneavoastră în propriul panou de comandă MyBitdefender. Acum accesibil de oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Administrare de la distanță

Scanați și remediați de la distanță problemele de securitate de pe toate dispozitivele protejate, folosind MyBitdefender.

Bitdefender USB Immunizer

Protejează orice memorie flash de viruși în momentul conectării la calculator, astfel că nu trebuie să vă mai faceți griji că stick-ul USB ar putea infecta calculatoarele prietenilor.

Bitdefender Autopilot™

Asigură o experiență lipsită de probleme, luând decizii optime legate de securitate, fără a fi necesară intervenția utilizatorului. Acest lucru înseamnă că nu vor mai fi afișate pop-up-uri, alerte și nu va mai fi nevoie să configurați nimic

[/toggle]

Bitdefender Internet Security 2019 – Licenta Gratis pentru 6 luni

[ads2]

Pagina promotionala o gasim la capatul acestui link, sau acesta – doar completati cu adresa de email campul mentionat ca in poza de mai jos si apasati butonul ”GET IT NOW”

 

Sisteme de operare: Windows 10, Windows 7 (32 bit), Windows 7 (64 bit), Windows 8, Windows Vista (32 bit)


Cu sprijinul prietenului nostru Popica Florin.

Bitdefender Internet Security 2019 – Licenta Gratis
Bitdefender Internet Security 2019 – Licenta Gratis
28 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. https://www.kaspersky.com/free-cloud-antivirus pentru cei carora lea expirat licenta se poate instala asa ceva

 2. Sunt abonat ,asa am profitat rapid de promotie.La mine s-a activat 6 luni, 5 dispozitive ,Total Security 2019.Super tare.Multumesc.

 3. Pe mail am fost anuntat de 6 luni pt. Total Security nu Internet. Ar fii super..

 4. Inca este valabila promotia ,functioneaza perfect cu WindScribe http://www.mocasoft.ro/windscribe-vpn-50-gb-gratuit/

 5. Foarte important dupa ce apare licenta in bitdefender central trebuie efectuata instalarea antivirusului de acolo,deoarece ea vine direct cu serialkey integrat altfel pot aparea probleme.

 6. Functioneaza si cu ZenMate trial VPN setat Germania.

 7. Hola VPN Mozilla setat pt. Germania tot timpul,functioneaza perfect

 8. Si mie mi-a aparut 180 zile, dar dupa cateva zile mi-a aparut 1 an ,este descris pe site-ul german 180+180

  • La fel si eu am primit 180 de zile, apoi am aintrat iar aici sa vad daca cineva mai are problema asta, am vazut comentariul lui Mihai si am mai incercat odata.. dar cu aceesi adresa de email nu mi-a mers, am incercat cu alta si a mers dar mi-a dat o eroare cum ca am beneficiat odata de promotie, cand am intrat in contul meu bitdefender dar si in aplicatie aveam 1 an .

   • Metoda cu vpn e buna, am reusit sa iau promotia. Stiu ca un cal nu se cauta la dinti, insa ce bine era daca primeam versiunea total security. 🙂 Am renuntat la varianta de acum si caut, peste 84 de zile, varianta total security. Multumim pentru pont!

 9. Am reusit sa-mi activez folosind VPN din Opera. Singura problema este ca am licenta ptr doar 180 de zile si nu 360. Am facut eu ceva gresit? :))

 10. Da, confirm, promotia functioneaza. Am folosit VPN-ul din Opera.
  Multumesc.

 11. Functioneaza perfect promortia,multumesc Mihai pt. rabdare 🙂

 12. […] Bitdefender Internet Security 2016 – Licenta Gratis […]

 13. Pt. a folosii acesta promotie trebuie sa aveti cont de bitdefender,din acel cont se selecteaza sistemul de operare si suita de antivirus cu serial key 6 luni inclus

 14. cel mai prost antivirus din lume, nu se compara in veci cu norton

 15. de fapt este vorba de versiunile Bitdefender Internet Security 2015,ultima versiune.

 16. de aici poate fii descarcata versiunea de instalare tip ‘ofline’ Bitdefender Internet Security compatibila windows 10 http://www.bitdefender.com/support/how-to-install-bitdefender-2015-using-the-offline-installation-kit-1330.html

 17. Reply
  florin popica VIP mai 29, 2015 at 7:30 am

  foarte bun si F-Secure antivirus

 18. Eu am prins promoția F-Secure antivirus pentru 1 an, păcat ca link-ul pentru bitdefender cu licență 1an a expirat.. De aceea cred ca o sa rămân la F-Secure

 19. Reply
  florin popica VIP mai 28, 2015 at 5:10 pm

  mai pe limba “americaneasca” 🙂 Best Of The Best !

 20. Intrati aici direct si nu mai faceti cont windowsdeal – http://www.bitdefender.com/media/html/60-second/index.html

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0