SecuritateSolutii Antivirus

Bitdefender Internet Security 2019 – Licenta Gratis

Bitdefender Internet Security 2019 – Licenta Gratis pentru 6 An

Bitdefender Internet Security 2019 Se bazează pe tehnologia premiată pentru Cea mai bună protecție și Cele mai bune performanțe pentru a vă proteja dispozitivul cu un singur clic. Blocați fișierele confidențiale într-un seif criptat și folosiți Bitdefender Safebox pentru a stoca în siguranță fotografii și videoclipuri online. Device Anti-Theft vă ajută să vă recuperați dispozitivul în cazul pierderii sau furtului.

 • Cea mai bună protecție timp de 3 ani la rând. Cea mai bună securitate în 2014, PC MAG.
 • Imperceptibil. Viteză maximă a sistemului. Confirmare AV-TEST.
 • Ușor de utilizat. Ușor de înțeles. Gestionarea securității cu un singur click.
 • Stocați și protejați-vă fotografiile și clipurile video personale. Backup online sigur.
 • Recuperați-vă dispozitivul în caz de pierdere sau furt. Dispozitiv Anti-furt

Detalii Bitdefender Internet Security 2019

Faceți cumpărături și tranzacții bancare fără griji
Bitdefender Safepay™ vă protejează plățile, completând automat datele contului dumneavoastră.

Privacy
Acum știți că identitatea dumneavoastră rămâne privată
Navigați pe Internet și socializați fără griji. Datele dumneavoastră personale nu pot fi vizualizate sau furate de hackeri.

Privacy
Fără întreruperi. Fără ferestre de tip popup.
Bitdefender Autopilot™ ia automat cele mai bune decizii în materie de securitate pentru dumneavoastră, asigurând o protecție silențioasă.

Îmbunătățit! Bitdefender Safepay™

Menține hackerii la distanță prin deschiderea automată a tuturor paginilor de tranzacții bancare într-un browser separat, complet securizat și păstrează toate datele de autentificare necesare în deplină siguranță și la îndemâna dumneavoastră.

Filtru Firewall

Firewall-ul bidirecțional monitorizează în mod continuu conexiunile la Internet și previne accesul neautorizat, chiar și prin intermediul unei rețele wireless.

Îmbunătățit! Antispam prin tehnologii Cloud

Împiedică e-mailurile nedorite să ajungă în Inbox-ul dumneavoastră, fiind bazată acum în totalitate pe tehnologia Cloud.

Active Virus Control

Active Virus Control este o tehnologie de detecție proactivă și dinamică. Aceasta monitorizează comportamentul proceselor în timp real, în timp ce acestea rulează, și semnalează activitățile suspecte.

Mediu Securizat

În cazul în care amenințările cibernetice, precum cele de tip rootkit, nu pot fi șterse de pe sistemul de operare Windows, computerul va fi repornit în „Rescue mode” – un mediu sigur care este folosit la curățarea și restabilirea computerului.

Scaner pentru vulnerabilități

Funcția de scanare vulnerabilități verifică dacă există software de securitate neactualizat sau dacă acesta lipsește, precum și eventualele setări de sistem nesigure.

nou! Raport de securitate

Această nouă caracteristică vă prezintă starea de securitate generală pentu săptămâna trecută, inclusiv scanările și dezinfectările, problemele nerezolvate, dacă există, și modalitățile de a le soluționa, precum și recomandările de caracteristici și notificările privind modulele nefolosite.

Asistent de securitate

Vă permite să urmăriți toate activitățile legate de securitate și, în plus, vă oferă posibilitatea de a folosi opțiunea de glisare și fixare a fișierelor pentru o scanare rapidă direct de pe desktop.

Panoul de control MyBitdefender

Vizualizați toate informațiile de stare și licențiere aferente software-ului și serviciilor dumneavoastră în propriul panou de comandă MyBitdefender. Acum accesibil de oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Administrare de la distanță

Scanați și remediați de la distanță problemele de securitate de pe toate dispozitivele protejate, folosind MyBitdefender.

Bitdefender USB Immunizer

Protejează orice memorie flash de viruși în momentul conectării la calculator, astfel că nu trebuie să vă mai faceți griji că stick-ul USB ar putea infecta calculatoarele prietenilor.

Bitdefender Autopilot™

Asigură o experiență lipsită de probleme, luând decizii optime legate de securitate, fără a fi necesară intervenția utilizatorului. Acest lucru înseamnă că nu vor mai fi afișate pop-up-uri, alerte și nu va mai fi nevoie să configurați nimic

Bitdefender Internet Security 2019 – Licenta Gratis pentru 6 luni

Pagina promotionala o gasim la capatul acestui link, sau acesta – doar completati cu adresa de email campul mentionat ca in poza de mai jos si apasati butonul ”GET IT NOW”

 

Sisteme de operare: Windows 10, Windows 7 (32 bit), Windows 7 (64 bit), Windows 8, Windows Vista (32 bit)


Cu sprijinul prietenului nostru Popica Florin.

Tags

28 Comments

 1. Foarte important dupa ce apare licenta in bitdefender central trebuie efectuata instalarea antivirusului de acolo,deoarece ea vine direct cu serialkey integrat altfel pot aparea probleme.

  1. La fel si eu am primit 180 de zile, apoi am aintrat iar aici sa vad daca cineva mai are problema asta, am vazut comentariul lui Mihai si am mai incercat odata.. dar cu aceesi adresa de email nu mi-a mers, am incercat cu alta si a mers dar mi-a dat o eroare cum ca am beneficiat odata de promotie, cand am intrat in contul meu bitdefender dar si in aplicatie aveam 1 an .

   1. Metoda cu vpn e buna, am reusit sa iau promotia. Stiu ca un cal nu se cauta la dinti, insa ce bine era daca primeam versiunea total security. 🙂 Am renuntat la varianta de acum si caut, peste 84 de zile, varianta total security. Multumim pentru pont!

 2. Am reusit sa-mi activez folosind VPN din Opera. Singura problema este ca am licenta ptr doar 180 de zile si nu 360. Am facut eu ceva gresit? :))

 3. Eu am prins promoția F-Secure antivirus pentru 1 an, păcat ca link-ul pentru bitdefender cu licență 1an a expirat.. De aceea cred ca o sa rămân la F-Secure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close