BitDefender Internet Security 2014 – Serial / Licenta Gratuita pentru 6 luni

BitDefender Internet Security 2014 – Serial / Licenta Gratuita pentru 6 luni

Bitdefender, nu cred ca mai are nevoie de nici o prezentare, antivirusul romanesc care se bate de la egal cu celebrul kespersky sau altii producatori de renume din intreaga lume, multi utilizatori spun ca ar fi cel mai bun antivirus, eu insa ma abtin sa fac astfel de declaratii.

bitdefender internet security screenshot

Promotia de fata va ofera  licenta gratuita pentru solutia de securitate BitDefender Internet Security 2014, dar haideti sa vedem ce zice producatorul despre acest antivirus:

Bitdefender Internet Security este recunoscut drept “Cel mai bun antivirus al anului 2014”. Cu o tehnologie de scanare neintruzivă și extrem de rapidă, aceasta oferă o securitate silențioasă îmbunătățită împotriva amenințărilor electronice.

  1. Securitate superioară pentru toate datele tale
  2. Extrem de rapid. Neintruziv. Cu Bitdefender Photon™
  3. Vă protejează tranzacțiile online și identitatea dumneavoastră digitală.
  4. Dezvăluie activitățile online ale copiilor dumneavoastră și le restricționează atunci când este necesar.
  5. Protejează conexiunea dvs. la Internet cu firewall

Faceți cumpărături și tranzacții bancare fără griji
Bitdefender Safepay™ vă protejează plățile, completând automat datele contului dumneavoastră.

Privacy
Acum știți că identitatea dumneavoastră rămâne privată
Navigați pe Internet și socializați fără griji. Datele dumneavoastră personale nu pot fi vizualizate sau furate de hackeri.

Privacy
Fără întreruperi. Fără ferestre de tip popup.
Bitdefender Autopilot™ ia automat cele mai bune decizii în materie de securitate pentru dumneavoastră, asigurând o protecție silențioasă.

Îmbunătățit! Bitdefender Safepay™

Menține hackerii la distanță prin deschiderea automată a tuturor paginilor de tranzacții bancare într-un browser separat, complet securizat și păstrează toate datele de autentificare necesare în deplină siguranță și la îndemâna dumneavoastră.

Filtru Firewall

Firewall-ul bidirecțional monitorizează în mod continuu conexiunile la Internet și previne accesul neautorizat, chiar și prin intermediul unei rețele wireless.

Îmbunătățit! Antispam prin tehnologii Cloud

Împiedică e-mailurile nedorite să ajungă în Inbox-ul dumneavoastră, fiind bazată acum în totalitate pe tehnologia Cloud.

Active Virus Control

Active Virus Control este o tehnologie de detecție proactivă și dinamică. Aceasta monitorizează comportamentul proceselor în timp real, în timp ce acestea rulează, și semnalează activitățile suspecte.

Mediu Securizat

În cazul în care amenințările cibernetice, precum cele de tip rootkit, nu pot fi șterse de pe sistemul de operare Windows, computerul va fi repornit în “Rescue mode” – un mediu sigur care este folosit la curățarea și restabilirea computerului.

Scaner pentru vulnerabilități

Funcția de scanare vulnerabilități verifică dacă există software de securitate neactualizat sau dacă acesta lipsește, precum și eventualele setări de sistem nesigure.

nou! Raport de securitate

Această nouă caracteristică vă prezintă starea de securitate generală pentu săptămâna trecută, inclusiv scanările și dezinfectările, problemele nerezolvate, dacă există, și modalitățile de a le soluționa, precum și recomandările de caracteristici și notificările privind modulele nefolosite.

Asistent de securitate

Vă permite să urmăriți toate activitățile legate de securitate și, în plus, vă oferă posibilitatea de a folosi opțiunea de glisare și fixare a fișierelor pentru o scanare rapidă direct de pe desktop.

Panoul de control MyBitdefender

Vizualizați toate informațiile de stare și licențiere aferente software-ului și serviciilor dumneavoastră în propriul panou de comandă MyBitdefender. Acum accesibil de oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Administrare de la distanță

Scanați și remediați de la distanță problemele de securitate de pe toate dispozitivele protejate, folosind MyBitdefender.

Bitdefender USB Immunizer

Protejează orice memorie flash de viruși în momentul conectării la calculator, astfel că nu trebuie să vă mai faceți griji că stick-ul USB ar putea infecta calculatoarele prietenilor.

Bitdefender Autopilot™

Asigură o experiență lipsită de probleme, luând decizii optime legate de securitate, fără a fi necesară intervenția utilizatorului. Acest lucru înseamnă că nu vor mai fi afișate pop-up-uri, alerte și nu va mai fi nevoie să configurați nimic

Acum ca am vazut cu ce avem de aface, sa vedem si cum il putem descarca GRATUIT, in primul rand vizitam pagina promotionala si completam micul formular cu datele cerute, ca in poza de mai jos:  [ads1]

bitdefender internet security_mocasoft.ro

Serialul / Licenta va este trimisa in casuta de email. plus link-ul pentru descarcare, de asemenea, participand la aceasta promotie aveti posibilitatea de a castiga si un Laptop (mai multe detalii pe pagina promotionala)

Mai sunt 4 zile si 7 ore pana la terminarea promotiei, asa ca.. GRATITI-VA!

Promotie Alternativa:

Alternativ pe sharewareonsale.com se desfasoara o alta promotie pentru Bitdefender Internet Security cu discount 100% tot pentru 180 de zile, tot ce trebuie sa facem este sa vizitam pagina promotionala, sa apasam butonul ”Download Now” si sa urmam instructiunile

bis

 

In momentul cand am actualizat articolul (azi 31 / 05 / 2014 ), oferta mai era valabila 9 zile si 18 ore.

Multumim! D-lui. Florin Popica, pentru pont.

Promotie Alternativa 2

O alta promotie se desfasoara in paralel cu acestea, de data aceasta licenta este oferita de Bitdefender in colaborare cu stacksocial, pagina promotionala o gasiti aici, pentru a obtine licenta GRATIS pentru 6 luni trebuie sa completati micul forular din drapta paginii si sa apasati butonul rosu ”GET FREE LICENSE”

bitdefender is promotie

Promotia mai este valabila inca 11 zile de la data editarii acestui articol, adica azi 31 / 05 / 1014

Promotii Active (16 – 05 – 2015) [ads1]

Bitdefender Internet Security 2015 Gratis pentru 3 luni

Bitdefender Internet Security 2015 Gratis pentru 6 Luni

Bitdefender Internet Security 2015 Gratis pentru 6 Luni

BitDefender Internet Security 2014 – Serial / Licenta Gratuita pentru 6 luni
BitDefender Internet Security 2014 – Serial / Licenta Gratuita pentru 6 luni
3 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. intodeauna cand dezinstalezi un antivirus e indicat sa utilizezi utilitarul de dezinstalare pus la dispozitie de producator si atunci nu vor apare probleme in cazul de fata ”Bitdefender Uninstall Tool”

  2. Eu am avut câteva experiente urâte cu BitDefender, după ce l-am dezinstalat a destabilizat tot sistemul, cred ca e conceput în așa fel încât după ce l-ai scos sa iti strice ceva prin sistem ca sa te facă sa te întorci la el.

  3. Detin aceasta suita antivirus de cel putin 5 ani pe pc-ul personal,primul an a fost cumparat in versiunea oem,iar restul din astfel de oferte,In timpul de cand am calculator am folosit cei mai cunoscuti antivirusi din top 15 si m-am folosit drept cobai,cu stick-uri,hdd uri virusate cu virusi gen ‘politia romana’ dar si altii cu grad inalt de risc,Bitdefender Internet Security s-a comportat perfect de fiecare data,nici un virus nu a reusit sa se infiltreze,nu a ingreunat net-ul si in pofida a ce cred altii nu ingreuneaza calculatorul absolut deloc,pur si simplu nu simt ca am antivirus instalat.Pe deasupra am dezinfectat hdd-uri ,memory stick,card,foarte eficient de la vecini prieteni,colegi de serviciu,cu el instalat pur si simplu nu ami pasa pe ce pagini navighez,sau ce unitati de memorie straine deschid.E antivirusul suprem fara discutie,am facut un test alternativ cu kaspersky si l-a invins la capitolul virus “politia romana” cu un HDD infectat.

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0