miercuri , 22 noiembrie 2017

Auslogics Disk Defrag Pro Licenta Gratis

Fragmentare datelor de pe hard duce la incetinirea calculatorului, blocari, pornire greoaie si la aparitia altor erori.

Auslogics Disk Defrag Pro va accelera computerul prin optimizarea sistemului de fișiere. Poate defragmenta fișierele, consolida spațiu liber și  muta fișierele in partea rapida a discului. Cu Disk Defrag Pro vei beneficia de maximul de performanță a hard disk-ului. Utilitarul este livrat cu un motor puternic si algoritmi inteligenti care permit Disk Defrag Pro sa ruleze mult mai rapid decât alte instrumente similare. Genereaza rapoarte cuprinzătoare ce vă permit întotdeauna sa fiti conștienți de ceea ce s-a făcut. Disk Defrag Pro defragmenteaza rapid hard discurile, optimizeaza structura clusterelor și sistemul de fișiere pentru o performanță și mai bună pe disc.

Pentru a face rost de serialul / acestui program trebuie sa vizitam pagina promotionala (care este in limba rusa), apoi navigam in josul paginii, vom distinge usor serialul, daca totusi aveti probleme il puteti lua de aici: G2LFU-GSJQ7-79LNF-9C5V9-TT3JE.

O alta promotie se desfasoara zilele acestea, puteti obtine o licenta gratis pentru Auslogics Disk Defrag Pro valabila 1 an, trebuie doar sa vizitati aceasta pagina promotionala si sa completati cu adresa de email.

Auslogics Disk Defrag Pro Licenta Gratis_mocasoft

Termenii si conditiile promotiei:

  • License info: Licenta se aplica pentru 1 singur pc, valabila 12 luni pentru utilizare casnica.
  • Update policy: Fara update gratuit;
  • Tech support policy: Fara suport tehnic;
  • Re-install policy: Trebuie să fie descărcat, instalat și a înregistrat înainte ca aceasta oferta sa expire.
  • Licenta valabila pentru versiunea 4.6.0.0;
  • Supports Windows XP, Vista, 7, 8/8.1, si 10 (32-bit si 64-bit)

Daca nu ati prins promotia de mai sus, exista in aceste zile, mai exact intre 23 Dec 2016 si 3 Ianuarie 2017 o promotie. Este vorba despre Auslogics Disk Defrag Pro 4.8.0.0, doar descarcati arhiva accesand acest link. Arhiva contine kitul de instalare plus serialul / licenta valabila 1 An.

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Check Also

AOMEI Backupper Pro – Licenta Gratuita

AOMEI Backupper Pro, o solutie completa pentru creearea copiilor de siguranta (back-up) compatibil cu Windows. AOMEI Backupper …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *