Ashampoo WinOptimizer 14 Licenta Gratis

Ashampoo WinOptimizer 14 un program excelent pentru intretinerea si protectia Pc-ului, un program similar cu mult mai celebrul Tune-Up Utilities, ca si versiunile  mai vechi WinOptimizer 14 foloseste tehnologie modernă, eficienţă, securitate şi administrare intuitivă.

 

Caracterstici cheie:

  • Administrare: Analizează starea de funcţionare a hard diskului dvs. şi astfel poate identifica eventualele probleme în stare incipientă, înainte ca datele dvs. preţioase să fie pierdute în urma unei căderi de sistem.
  • Optimizare: Algoritmii actualizaţi asigură îmbunătăţirea performanţei ale tuturor sistemelor de întreţinere pentru rezultate mai bune şi în acelaşi timp executare accelerată a celor mai cunoscute module şi funcţii.
  • Interfaţă: Interfaţa îmbunătăţită oferă acces direct către toate funcţiile şi caracteristicile importante, oferind în acelaşi timp manevrarea uşoară a conceptului nostru de manevrare fără rival. Asta include extensii şi afişări ale oricărei administrare intuitive.
  • Securitate: Performanţa şi administrarea îmbunătăţite atunci când ştergeţi permanent date şi informaţii detaliate ca de altfel şi linkuri directe către Windows recycle bin.
  • General: Peste 100 de îmbunătăţiri aplicate în toate modulele.

Ashampoo WinOptimizer 14:

Pentru a descarca Ashampoo WinOptimizer 14 gratuit trebuie sa vizitam pagina promotionala, completam cu adresa de email si apasam butonul ”Request full version key”.

(trebuie sa detinem un cont, pentru a crea un cont vizitati aceasta pagina)si completam cu adresa de email apoi urmam instructiunile.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

5 Programe gratis de la Ashampoo

Ashampoo ofera gratuit licente gratuite pentru 5 dintre programele sale. Toate cele 5 programe fiind …

One comment

  1. Tune-Up Utilities mi-a lasat un gust amar,an programul asta am mai multa incredere.multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *