Back-up & Recuperare

Ashampoo Undeleter – Licență Gratis

În viața noastră de zi cu zi cu PC-urile noastre se pot intampla dezastre mai mici sau mai mari. Este foarte enervant, în cazul în care, de exemplu, o imagine frumoasă, un document important sau MP3 favorit este pierdut sau șterse din greșeală.

Într-o astfel de situație Ashampoo Undeleter este salvarea ta. Cu acest program fișierele șterse sunt recuperate în cel mai scurt timp.

Așa că, dacă ați șters din greșeală melodia preferată, această întâmplare nu mai este un dezastru. Trebuie doar să utilizați eficienta funcția de căutare a Ashampoo Undeleter și au programul generează o listă cu toate fișierele șterse. Într-o astfel de listă este afișată chiar starea fișierelor. Acest lucru arată dacă fișierele pot fi recuperate în totalitate, parțial sau deloc. Apoi, puteți recupera melodia preferată în locația dorită cu doar un singur clic.

Funcția de recuperare a Ashampoo Undeleter este extinsă și nu se limitează la unitățile de hard disk ale calculatorului. Fișierele șterse pot fi, de asemenea, detectate și recuperate de pe unități de stocare USB externe, memorii flash USB și alte medii de stocare.

Pagina promotionala o gasiti accesand acest link, sau acesta – asa cum suntem obisnuiti cu promotiile de la Ashampoo, introducem adresa de email in campul indicat si apasam butonul ”Request full version key”. Daca nu detineti un cont Ashampoo vi se va solicita unul.

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close