Ashampoo Core Tuner Licenta Gratis

SaveSavedRemoved 0

Ashampoo Core Tuner 2 Licenta Gratis – Distribuire optimă a puterii de calcul – deveniți operatorul sistemului dvs.
[ads4]
Atunci când sunt executate mai multe procese în același timp, este foarte important pentru calculatoarele high-end, precum și pentru PC-urile mai vechi, ca puterea procesorului să fie distribuită și utilizată eficient, pentru a asigura un flux de lucru constant.

Ashampoo Core Tuner 2 vă permite să utilizați puterea completă a procesorului în cel mai bun mod posibil, în timp ce nu consumă nici o resursă datorită driver technology. Optimizarea proceselor unice poate avea loc complet automat sau manual. În plus, noul Tuner Live accelerează pornirea noilor aplicații prin atribuirea instantanee a tuturor resurselor disponibile, în timp ce sistemul funcționează deja la capacitate maximă.

Utilizatorii avansați pot, de asemenea, crea cu ușurință profiluri proprii pentru scopuri individuale, de exemplu pentru a juca jocuri pe calculator. Cu Ashampoo Core Tuner 2 veți obține rapid o prezentare clară a distribuției volumului de muncă al întregului sistem. În plus, programul oferă evaluări detaliate și funcții pentru ajustarea serviciilor și înregistrările autostart.

[ads4]

Ashampoo Core Tuner 2 Licenta Gratis

Pagina promotionala o gasim aici.

[ads2]

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0