Ashampoo Backup Pro 14.05 Licenta Gratis

Ashampoo Backup Pro 14.05 Licenta Gratis

Dacă ai stat vreodată în fața unui ecran negru, deoarece Windows-ul a refuzat să pornească? atunci intelegi valoare unui back-up.

[ads2]

Ashampoo Backup Pro are tot ce ai nevoie pentru a creea copii de siguranta a fisierelor, partitiilor sau chiar a intregului HDD. Copiile de rezervă pot fi ușor restaurate de pe resurse speciale de urgenta ( CD / DVD / BD) vă ajută să vă recuperați sistemul în eventualitatea unui eșec total. Copiile de rezervă sunt actualizate în mod automat cu maxim de compresie pentru a economisi spațiu. Puteți întrerupe oricând procesul de backup și să-l continue chiar și după repornirea sistemului. Odată activat, toate copiile de rezervă sunt create în întregime automat în fundal și se opreste automat pentru a se evita încetinirea sistemului ori de câte ori aveți nevoie de întreaga putere a aparatului.

Ashampoo Backup Pro 14.05 Licenta Gratis :

Pagina promotionala pentru Ashampoo Backup Pro 14.05 o gasim accesand acest link.

Ashampoo Backup Pro 14 giveaway

Ashampoo Backup Pro 12 Licenta Gratis :

[ads3]

Obtinem licenta pentru Ashampoo Backup Pro 12 accesand aceasta pagina promotionala.

[ads4]

Ashampoo Backup Pro 11 Licenta Gratis :

Pentru a obtine serialul trebuie sa accesam aceasta pagina (este necesar un cont Ashampoo), completati cu datele necesare si urmand pasii indicati.

Ashampoo Backup Pro 14.05 Licenta Gratis
Ashampoo Backup Pro 14.05 Licenta Gratis
3 Comments
 1. Foarte faina oferta asta! Se pare ca Ashampoo ne ofera ultima versiune a programului si asta gratis deci eu nu am ezitat iar despre cat de bun este programul pot sa zic ca nu am incercat inca dar se pare ca are evaluari bune.

 2. Thank You very much for the link to download 🙂 …

 3. Hello, we need the link for produkt download – on the Ashampoo web page is only “Backup Pro 11” at this time (and “Backup 2016” – but that is for nothing …).

  Thanks …

  Leave a reply

  Descarca Legal - 100% Gratis
  Logo
  Reset Password
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0