AnyRec Video Converter Licență Gratuită 1 an

8.9/10 (Expert Score)
Product is rated as #4 in category Video Convertor

AnyRec Video Converter este un software de conversie video care oferă utilizatorilor posibilitatea de a transforma fișiere video și audio în diverse formate. Acesta este conceput pentru a fi ușor de utilizat, având o interfață intuitivă care permite atât utilizatorilor începători, cât și celor avansați să navigheze și să își îndeplinească sarcinile rapid și eficient.

1

AnyRec Video Converter cu Licență Gratuită

Detalii promoție
Termeni:
 • Aceasta este o cheie de licență de 1 an pentru versiunea 1.0.38
 • Utilizare necomercială
 • Fără actualizări gratuite și asistență tehnică
2

Cum obținem AnyRec Video Converter cu Licență Gratuită?

Instrucțiuni

Dacă ai ajuns aici înseamnă ca ai nevoie de un convertor video profesional, așa că hai să vedem cum putem să-l obținem fără bani.

Pasul 1, visităm pagina promoțională și completăm formularul cu datele solicitate.

AnyRec Video Converter Licență Gratuită

Descărcăm și instalăm programul pe computer, apoi îl inregistrăm cu licența primită în căsuța de email.

3

Caracteristici cheie

Caracteristici
 • Suport pentru formate multiple: AnyRec Video Converter acceptă o gamă largă de formate video și audio, inclusiv MP4, AVI, MOV, MKV, MP3, WAV și multe altele, asigurând compatibilitate cu majoritatea dispozitivelor și playerelor media.
 • Conversie rapidă și de înaltă calitate: Software-ul utilizează tehnologie avansată de accelerare pentru a oferi viteze rapide de conversie fără a compromite calitatea video și audio.
 • Editare video: Pe lângă conversie, AnyRec Video Converter include funcții de editare video, cum ar fi tăierea, decuparea, rotirea și adăugarea de efecte speciale. Utilizatorii pot ajusta, de asemenea, parametrii video, cum ar fi luminozitatea, contrastul și saturația.
 • Extracția audio: Programul permite utilizatorilor să extragă piste audio din fișierele video, făcându-l ideal pentru crearea de fișiere audio din videoclipuri muzicale sau filme.
 • Compatibilitate multiplatformă: AnyRec Video Converter este disponibil pentru mai multe sisteme de operare, inclusiv Windows și MacOS, oferind o experiență consistentă pe diferite platforme.
 • Previzualizare în timp real: Utilizatorii pot previzualiza modificările și efectele aplicate înainte de a finaliza conversia, asigurându-se că rezultatul final îndeplinește așteptările lor.
 • Profile predefinite: Pentru o conversie și mai rapidă și mai ușoară, software-ul oferă profiluri predefinite pentru diverse dispozitive și platforme, cum ar fi smartphone-uri, tablete, console de jocuri și site-uri de partajare video.
 • Interfață prietenoasă: Interfața este concepută pentru a fi intuitivă, facilitând utilizarea și reducând curba de învățare pentru noii utilizatori.
4

Evaluările editorului și ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.9Expert Score
8.9 / 10

În concluzie, AnyRec Video Converter este un instrument complet pentru conversia și editarea fișierelor video și audio, oferind funcționalitate avansată într-un pachet accesibil și ușor de utilizat.

Funcționalitate
8.6
Interfață
9.3
Utilizabilitate
8.7
AnyRec Video Converter Licență Gratuită 1 an
AnyRec Video Converter Licență Gratuită 1 an
RON 00.00 RON 206.07
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Software Giveaway
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0