AlphaPlugins LaunchBox v.2.0 Serial Gratis (Windows & Mac)

Există multe plug-in-uri pentru Photoshop in ziua de azi si uimitor de puternice…  Unele oferă un mod unic de a crea efecte speciale interesante, dar ce se întâmplă dacă trebuie să utilizați un plug-in original Photoshop intimp ce editați fotografia în alt program cum ar fi Adobe Lightroom, Aperture sau iPhoto? Și dacă nu aveti nici măcar Photoshop in computer? Trebuie doar să instalați AlphaPlugins LaunchBox și puteți folosi aproape orice plug-in Photoshop 3rd party cu programul dumneavoastră preferat de editare imagini.

 

AlphaPlugins LaunchBox este un instrument util și de încredere care vă permite să lansați plug-in-uri Photoshop 3th party in diferite programe editoare de imagine, cum ar fi Lightroom, Aperture, iPhoto, etc. Acest lucru înseamnă că puteți procesa fotografiile și imaginile în Lightroom și aplica foarte usor  filtrele Photoshop favorite fără măcar tsa treceti în Photoshop. De fapt, nici măcar nu au nevoie de Photoshop instalat pe computer.

AlphaPlugins-LaunchBox-Free-Giveaway

Pagina promotionala o gasiti aici, tot ce trebuie sa faceti este sa completati cu datele cerute si apasati butonul ”Submit Query”.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Ashampoo Home Designer Pro 3 – Licenta / Serial Gratis

Ashampoo Home Designer Pro 3 – Licenta / Serial Gratis Ashampoo Home Designer Pro 3 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *