AlphaPlugins LaunchBox v.2.0 Serial Gratis (Windows & Mac)

Deal Score0
Deal Score0

Există multe plug-in-uri pentru Photoshop in ziua de azi si uimitor de puternice…  Unele oferă un mod unic de a crea efecte speciale interesante, dar ce se întâmplă dacă trebuie să utilizați un plug-in original Photoshop intimp ce editați fotografia în alt program cum ar fi Adobe Lightroom, Aperture sau iPhoto? Și dacă nu aveti nici măcar Photoshop in computer? Trebuie doar să instalați AlphaPlugins LaunchBox și puteți folosi aproape orice plug-in Photoshop 3rd party cu programul dumneavoastră preferat de editare imagini.

 

AlphaPlugins LaunchBox este un instrument util și de încredere care vă permite să lansați plug-in-uri Photoshop 3th party in diferite programe editoare de imagine, cum ar fi Lightroom, Aperture, iPhoto, etc. Acest lucru înseamnă că puteți procesa fotografiile și imaginile în Lightroom și aplica foarte usor  filtrele Photoshop favorite fără măcar tsa treceti în Photoshop. De fapt, nici măcar nu au nevoie de Photoshop instalat pe computer.

AlphaPlugins-LaunchBox-Free-Giveaway

[ads1]
Pagina promotionala o gasiti aici, tot ce trebuie sa faceti este sa completati cu datele cerute si apasati butonul ”Submit Query”.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Descarca Legal - 100% Gratis
   Register New Account
   Name (necesar)
   Prenume
   Gen
   Data nasterii
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0