Bitdefender Total Security 2015 Cu Licenta Gratis Pentru 1 An

Bitdefender Total Security 2015 Cu Licenta Gratis Pentru 1 An

Bitdefender Total Security 2015 e iar la promotie, Chip Germania impreuna cu bitdefender ofera Bitdefender TotalSecurity gratis pentru 1 an.
Pentru a obtine licenta gratis pentru Bitdefender Total Security 2015 valabila 6 luni trebuie sa vizitam pagina promotionala, sa completam cu datele cerute, respectiv adresa de email si codul de securitate.

Bitdefender Total Security 2015

 

Serialul va fi trimis in casuta de email, initial codul de licenta este valabil 6 luni dar in Februarie Licența va fi extinsa la 12 luni.

2014-12-06_18h40_39

Download Bitdefender Total Security 2015 Serial key Gratis pentru 1 An.

Se bazează pe tehnologia premiată pentru Cea mai bună protecție și Cele mai bune performanțe pentru a vă proteja dispozitivul cu un singur clic. Blocați fișierele confidențiale într-un seif criptat și folosiți Bitdefender Safebox™ pentru a stoca în siguranță fotografii și videoclipuri online. Device Anti-Theft vă ajută să vă recuperați dispozitivul în cazul pierderii sau furtului.
Efectuați tranzacții bancare online fără griji
Efectuați tranzacții online dintr-un browser unic, dedicat, care vă protejează conturile împotriva fraudelor. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat detaliile cardurilor de credit în câmpurile de plată.

Active Virus Control
Active Virus Control este o tehnologie de detecție proactivă și dinamică. Aceasta monitorizează comportamentul proceselor în timp real, în timp ce acestea rulează, și semnalează activitățile suspecte.

Mod de salvare
În cazul în care amenințările cibernetice, precum cele de tip rootkit, nu pot fi șterse de pe sistemul de operare Windows, computerul va fi repornit în “Rescue mode” – un mediu sigur care este folosit la curățarea și restabilirea computerului.

Funcție rapidă de scanare a vulnerabilității NOU
Cu un singur click, funcția de scanare a vulnerabilității avertizează automat dacă există software neactualizat sau dacă acesta lipsește, dacă sunt instalate toate patch-urile de securitate Windows, precum și dacă există evetuale setări de sistem nesigure.

Raport de securitate ÎMBUNĂTĂȚIT
Afișează starea generală de securitate pentru ultima săptămână, precum și totalul problemelor remediate de Bitdefender de la instalare. Include spațiul eliberat, aplicațiile optimizate și spațiul de stocare disponibil.

Element de control de siguranță ÎMBUNĂTĂȚIT
Îți permite să urmărești toate activitățile legate de securitate și, în plus, îți oferă posibilitatea de a folosi opțiunea de glisare și fixare a fișierelor pentru o scanare rapidă direct de pe desktop!

Panou de control online
MyBitdefender oferă acces online rapid la software-ul dumneavoastră Bitdefender local, permițând efectuarea de scanuri și verificări ale stării de securitate pentru fiecare dispozitiv, extinderea serviciilor sau accesul facil centrul de asistență.

Administrare de la distanță
Scanați și remediați de la distanță problemele de securitate de pe toate dispozitivele protejate, folosind MyBitdefender.

Bitdefender USB Immunizer
Protejează orice memorie flash de viruși în momentul conectării la calculator, astfel că nu trebuie să vă mai faceți griji că stick-ul USB ar putea infecta calculatoarele prietenilor.

Bitdefender Total Security 2015 Cu Licenta Gratis Pentru 1 An
Bitdefender Total Security 2015 Cu Licenta Gratis Pentru 1 An
9 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Reply
    Mugurel mgr Moderator ianuarie 16, 2015 at 7:17 am

    Promotie expirata!

  2. înafara ca e Romanesc si ca trebuie sa il laudam nu vad nimic bun la antivirusul asta, e un ditamai mastodontul care dupa ce il instalezi ti se misca pc-ul ca dracu, plus ca plateste testele ca sa iasa primul.. ca de, da bine la clienti, raman la kaspersky sau eset

  3. promotie inca valabila, Multumesc!

  4. un link de download va rog?

  5. Am instalat acest antivirus pe un laptop care timp de 6 luni a avut bitdefender free edition,dupa scanare a gasit fisiere infectate cu mai multe tipuri de virusi.Internet security si Total security sunt foarte bune.
    Una din partile bune la BitDefender e ca se instaleaza in 64 biti atunci cand sistemul de operare este pe acesta arhitectura,iar alta e ca serialul al poti folosii pe ultima versiune chiar daca el a fost emis pentru o versiune mai veche lucru extrem de rar la antivirusii premium.
    La capitolul resurse nu am vazut ingreunari,configuratia lui fiind Windows 7 X64, 4G ram,Proc . DualCore 2,6.
    Din partea mea are o noua nota de 10 dupa testari,felicitari Bitdefender si multumim pentru oferta ,multumim Mihai.
    -din nou MocaSoft ‘The Best’.

  6. foarte tare,multumim

  7. Reply
    Mugurel mgr Moderator decembrie 7, 2014 at 9:18 am

    poate ca este el bun la detectie, la eliminarea virusilor dar l-am instalat pe un dual core cu 2 gb ram si la ingreunat maxim, se misca de parca asi avea 512 ram

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0