Aiseesoft Data Recovery Licență Gratis

Aiseesoft Data Recovery este un software puternic și sigur de recuperare a datelor. Acesta vă poate ajuta să recuperați aproape toate fișierele șterse / pierdute, cum ar fi fotografii, documente, e-mailuri, audio, videoclipuri și multe altele fisiere de pe computer, hard disk, flash drive, card de memorie, cameră digitală etc. , probleme cu hard disk-ul, erori de sistem sau din alte motive, acest software de recuperare a fișierelor poate fi întotdeauna cea mai bună alegere.

1

Aiseesoft Data Recovery cu licență gratuită

Detalii promoție
Conditiile promotiei
 • Aceasta este o licenta pentru 1 singur pc
 • Utilizare necomercială
 • Actualizări gratuite pentru 1 an
 • Fără asistență tehnică gratuită
 • Promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp
2

Instructiuni pentru obținerea și activarea licenței gratuite

Instrucțiuni

Vizitati pagina promotionala si completati micul formular cu numele si adresa de email:

Aiseesoft Data Recovery cu licenta gratuită

În scurt timp veti primi un email ce va contine serialul pentru inregistrarea Aiseesoft Data Recovery :

Descărcați și instalați software-ul pe computer, apoi înregistrați-l:

3

Caracteristici

Caracteristici
 • Recuperare a datelor: Aiseesoft Data Recovery este special conceput pentru a recupera datele pierdute sau șterse din diverse surse, cum ar fi hard disk-uri, carduri de memorie, stick-uri USB, telefoane mobile și alte dispozitive de stocare.
 • Suport pentru multiple formate de fișiere: Programul poate recupera o varietate de formate de fișiere, inclusiv documente, fișiere media, imagini, e-mailuri, arhive, etc.
 • Trei moduri de recuperare: Aiseesoft Data Recovery oferă trei moduri de recuperare – recuperare dintr-un dispozitiv, recuperare a datelor dintr-un fișier de backup și recuperare a datelor dintr-un sistem de fișiere formatat. Acest lucru face ca procesul de recuperare a datelor să fie mai eficient și mai flexibil.
 • Scanare adâncă: Software-ul poate efectua o scanare adâncă pentru a identifica și recupera fișierele pierdute sau șterse, chiar și în cazul în care acestea au fost șterse sau pierdute de mult timp.
 • Previzualizare fișiere: Programul oferă opțiunea de a previzualiza fișierele recuperate înainte de a le salva pe computer.
 • Interfață prietenoasă: Interfața programului este simplă și intuitivă, ceea ce face utilizarea sa accesibilă atât pentru utilizatorii obișnuiți, cât și pentru cei experimentați.
 • Compatibilitate ridicată: Aiseesoft Data Recovery este compatibil cu o gamă largă de sisteme de operare, inclusiv Windows și Mac. De asemenea, poate recupera date de pe dispozitivele care rulează diferite sisteme de operare, cum ar fi Android și iOS.
4

Evaluările editorului și ale utilizatorilor

Adauga evaluare
8.2Expert Score
8.2 / 10

Acest software cu toate caracteristicile de recuperare a datelor vă permite să scanați și să găsiți datele șterse în funcție de tipul de date specific și de unitatea de disc.

Funcționalitate
7.5
Interfață
8.5
Utilizabilitate
8.5
Aiseesoft Data Recovery Licență Gratis
Aiseesoft Data Recovery Licență Gratis
RON 00.00 RON 147,23
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0