Web Analytics Made Easy -
StatCounter

AceThinker Video Editor Gratis pentru Windows si Mac

Deal Score+1
$00.00 $49.95 Obține
Deal Score+1
$00.00 $49.95 Obține

AceThinker Video Editor este un software de creație video cu caracteristici complete, cu diferite instrumente integrate de editare pentru utilizatori, pentru a edita fișiere video, audio și imagine cu ușurință. Are tot ce ai nevoie pentru a face videoclipul mai memorabil și mai profesionist.

Puteți împărți, decupa, combina, roti, accelera videoclipuri, adăuga mozaic și text la videoclipuri, adăuga luminozitate video și multe altele. De asemenea, puteți decupa clipuri audio, regla volumul și efectul fade in/fade out. Pentru imagini, puteți să rotiți, să decupați imaginile și să setați efectele de mișcare.

O serie de filtre de nivel Hollywood și efecte de suprapunere sunt oferite pentru a stiliza videoclipurile pentru a le face să pară uimitoare. Puteți crea, de asemenea, o prezentare de diapozitive video perfectă cu tranziții animate pentru ca scena să se schimbe lin și natural. În plus, elemente de mișcare pentru diferite ocazii precum Crăciunul, ziua de naștere, dragoste, natura etc. sunt gata acolo pentru a ajuta la crearea unei dispoziții speciale pentru proiect.

Toate ajustările pot fi previzualizate în timp real pentru a vă asigura că este exact ceea ce doriți. Fără îndoială, videoclipul dvs. poate fi mai creativ și mai productiv cu aceste funcții de editare inteligente.

Între timp, permite utilizatorilor să exporte videoclipuri editate în calitate video 1080p în diferite formate multimedia precum AVI, MP4, WMV, MP3 și multe altele. În sfârșit, vă permite să partajați videoclipurile exportate pe diverse site-uri de partajare video precum YouTube, BiliBili, Vimeo și multe altele. Și pe diferite stocări în cloud, inclusiv Dropbox și Google Drive.

Pagina promotionala o gasim accesand acest link.

AceThinker Video Editor (WinMac) for FREE
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Descarca Legal - 100% Gratis
   Register New Account
   Reset Password