ZenMate Premium – Gratis

SaveSavedRemoved 0

ZenMate este un software VPN de generație următoare oferit in doua versiuni, gratuit si premium care ascunde IP-ul și protejează intimitatea pe internet. Cu ZenMate instalat puteți naviga anonim.

[ads2]

Versiunea premium cuprinde pe langa facilitatile existente pentru versiunea free, si:

Viteză Turbo

Serviciul nostru ZenMate Premium garantează super viteză prin conexiunea noastră exclusivă cu rețeaua de servere Premium.

Mai multe locații

Obține acces la cele mai populare locații pentru mai mult conținut online și un control mai bun.

Aplicații & Client Desktop

Securizează-ți dispozitivele cu ajutorul aplicațiilor pentru mobil, tabletă și desktop. Criptează traficul online și download-ul – pe orice dispozitiv oriunde ești.

 

 Descriere Generala:

Protecția internetului
Website trackers ale ad-urilor, website analytics și social media sunt cei care îți urmăresc activitatea online, raportând datele tale la HQ. Folosind ZenMate e ca și cum ai folosi o manta care te face invizibil – poți naviga oriunde nedetectat.

Securitatea WiFi

Atunci când te conectezi la internet folosind wifi intr-un loc public, oricine din aceeași rețea se poate conecta și fura informațiile tale.

Folosind VPN, ai internet fără restricții

Unele website-uri cum ar fi cele de video streaming, publicații de știri, social media sunt blocate în unele țări sau zone ale lumii. ZenMate te ajută să îți alegi locația publică și să accesezi conținut web restricționat.

Securizează internetul

Atunci când te conectezi la rețeaua noastră de servere proxy, informația ta este criptată și ținută departe de site-urile malicious și hackeri. De asemenea ai opțiunea să alegi ce țară vrei pentru conexiune.

Conexiune cu un simplu click

Conectarea la ZenMate funcționează ca un întrerupător. De la expunere totală la protecție completă – cu un singur click!

Criptare super rapidă

Conexiunea ta este trimisă prin intermediul rețelei noastre de servere cloud care vor cripta și proteja datele tale de navigare.

Sigur, protejat & privat

Ești acum protejat de atacurile hackerilor. Navighează pe internet cu încredere și beneficiază de accesul la o altă lume a conținutului.[ads1]

Pentru a beneficia ZenMate Premium pe o perioada de 3 luni, viziteaza pagina promotionala, apasa butonul “GET FREE PREMIUM NOW” si urmeaza intructiunile.

Eu am testat promoția pe un dispozitiv cu Android și am făcut o captură ca sa avem dovada 😉

Screenshot_2015-12-19-21-57-58

3 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Acum am verificat,mul mai slab ca CyberGhost,viteza mai scazuta.

  2. Este mai bun decat CyberGhost VPN Premium ?
    Sa nu fie la fel vreau sa spun,astia de la cyberghost ma enerveaza,de ce nu au dat Premium Plus,macar 3 luni !

    • Salut,am fost dezamagit de promotia celor de la Cyberghost ca nu au oferit Premium Plus,o sa vad maine daca acest soft este mai bun,am vazut ca au server si pe romania.

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0