Instrumente Securitate

Zemana AntiLogger – Licenta Gratis 1 an!

Zemana AntiLogger – se spune ca este cel mai bun program care ne protejaza impotriva furtului de date si impotriva soft-urilor de spionaj. Probabil stiti deja Keylogger-ele, sunt softuri ce pot inregistra ceea ce scriem la tastatura. Keylogger-ele pot fi de la cele mai simple, usor depistabile pana la cele mai complexe, foarte greu de identificat. Deasemenea acestea pot exista in doua forme, software sau hardware.

Un keylogger poate inregistra caracterele introduse in documente, pe site-uri web, in motoarele de cautare, in email-uri, in softurile de mesagerie instant, in site-uri bancare (parole, adrese de email), pot face capturi de ecran pentru ferestrele deschise sau asupra intregului desktop, pot activa webcam-ul fara prmisiunea voastra, pot inregistra sunetele captate de un microfon atasat la calculatorul vostru si toate aceste informatii le poate trimite catre un server sau catre o adresa de email a celui care a initiat atacul.

Zemana AntiLogger este cel mai celebru soft creat sa ne protejeze impotriva problemelor de mai sus si o face prin criptarea intrarilor de la tastatura plus capacitatea de a depista si bloca un keylogger.

Pentru a beneficia de licenta gratis pentru 160 de zile trebuie sa descarcam kit-ul de instalare accesand acest link,  instalam programul si facem click pe pictograma  -( coltul din dreapta sus) apoi introducem urmatorul cod promotional: GIVEAWAY-4245-5487

Actualizat 02.03.2019:

Aceasta licenta: GIVEAWAY-8792-2640, activeaza Zemana AntiLogger pentru 1 an.

Multumim domnului Dragan pentru pont!

Tags

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close