X-Mirage Pentru PC Descarca Gratuit 1 An – Licenta / Serial

SaveSavedRemoved 0

X-Mirage vă transformă computerul Windows într-un receptor AirPlay pentru monitorizarea tuturor artivităților dorite de pe iPhone, iPad sau iPod – aplicații, jocuri, poze, video, prezentări, pagini web și multe altele ce pot fi vizionate astfel pe un ecran mai mare. X-Mirage primește conținutul AirPlay în rezoluție full HD de 1080 pixeli. Creați fișiere video demo, aplicații de design sau portofoliu, înregistrați lecțiile pentru studenți, înregistrați jocuri iOS, tutoriale pentru aplicații iOS. Tot ceea ce faceți pe dispozitivele iOS poate fi înregistrat, apoi exportat.

X-Mirage For PC Free Download 1 Year Serial Key

X-Mirage For PC Free Download 1 Year Serial Key

Poze de vacanță. fișiere video prețioase, aplicații AirPlay, cu X-Mirage puteți face stream pentru toate acestea către un ecran mai mare, iar apoi vă puteți relaxa pe canapea și bucura de cele mai bune efecte vizuale și audio de pe dispozitivele dvs. iOS direct pe computerul dvs.

Pentru a beneficia de promotie, vizitati pagina promotionala, completati cu adresa de email ca in poza de mai jos si apasati butonul ”Get Free Code”

1 Comment

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0