Web Analytics Made Easy -
StatCounter

WinX DVD Copy Pro – Licenta Gratis

Deal Score0
Deal Score0

WinX DVD Copy Pro este conceput special pentru a întruni cerintele utilizatorilor de ultima ora în backup DVD; cloneaza DVD-uri în discuri DVD pentru stocare în siguranta; copiaza DVD-uri în format ISO imagine; copiaza DVD-uri în fisiere format MPEG2 pastrând intact continutul pentru utilizari ulterioare în media, în biblioteca DVD si în redarea DVD-urilor pe PS3, HTPC.

[ads4]

Acest program foloseste cele mai noi tehnologii si suporta Disney’s Fake, DVD-uri grav avariate si sistem de operare Sony ARcc bad sector, toate acestea întrec majoritatea aplicatiilor de copiere de pe piata.

De ce ați alege WinX DVD Copy Pro?

 • Creează copii DVD perfecte 1:1, păstrând în același timp conținutul original al DVD-ului fără pierderi de calitate, inclusiv toate meniurile, subtitrările și limbile;
 • Unic! 9 moduri de copiere DVD: Clonare DVD pe DVD, imagine ISO, director Video TS, fișier MPEG2; backup capitole DVD; extrage doar audio/video; ISO mounter și DVD burner;
 • Suport complet pentru ultimele protecții (inclusiv Disney’s Fake), DVd-uri grav zgâriate și Sony ARccOS bad sector;
 • Clonare DVD ultra-rapiă cu setări personalizate, bucurându-vă de un procesor Multi-core, copiere sector cu sector și alte tehnologii de ultimă oră.

[ads2]

Faceti click pe acest link pentru a descarca arhiva ce contine kit-ul de instalare, plus serialul pentru inregistrare.

Promotia face parte din calendarul promotiilor WinXDVD de craciun!

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Descarca Legal - 100% Gratis
   Register New Account
   Reset Password