WinX DVD Copy Pro – Licenta Gratis

WinX DVD Copy Pro – Licenta Gratis

WinX DVD Copy Pro este conceput special pentru a întruni cerintele utilizatorilor de ultima ora în backup DVD; cloneaza DVD-uri în discuri DVD pentru stocare în siguranta; copiaza DVD-uri în format ISO imagine; copiaza DVD-uri în fisiere format MPEG2 pastrând intact continutul pentru utilizari ulterioare în media, în biblioteca DVD si în redarea DVD-urilor pe PS3, HTPC.

[ads4]

Acest program foloseste cele mai noi tehnologii si suporta Disney’s Fake, DVD-uri grav avariate si sistem de operare Sony ARcc bad sector, toate acestea întrec majoritatea aplicatiilor de copiere de pe piata.

De ce ați alege WinX DVD Copy Pro?

  • Creează copii DVD perfecte 1:1, păstrând în același timp conținutul original al DVD-ului fără pierderi de calitate, inclusiv toate meniurile, subtitrările și limbile;
  • Unic! 9 moduri de copiere DVD: Clonare DVD pe DVD, imagine ISO, director Video TS, fișier MPEG2; backup capitole DVD; extrage doar audio/video; ISO mounter și DVD burner;
  • Suport complet pentru ultimele protecții (inclusiv Disney’s Fake), DVd-uri grav zgâriate și Sony ARccOS bad sector;
  • Clonare DVD ultra-rapiă cu setări personalizate, bucurându-vă de un procesor Multi-core, copiere sector cu sector și alte tehnologii de ultimă oră.

[ads2]

Faceti click pe acest link pentru a descarca arhiva ce contine kit-ul de instalare, plus serialul pentru inregistrare.

Promotia face parte din calendarul promotiilor WinXDVD de craciun!

WinX DVD Copy Pro – Licenta Gratis
WinX DVD Copy Pro – Licenta Gratis
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0