Multimedia

WinX DVD Copy Pro – Licenta Gratis

WinX DVD Copy Pro este conceput special pentru a întruni cerintele utilizatorilor de ultima ora în backup DVD; cloneaza DVD-uri în discuri DVD pentru stocare în siguranta; copiaza DVD-uri în format ISO imagine; copiaza DVD-uri în fisiere format MPEG2 pastrând intact continutul pentru utilizari ulterioare în media, în biblioteca DVD si în redarea DVD-urilor pe PS3, HTPC.

Acest program foloseste cele mai noi tehnologii si suporta Disney’s Fake, DVD-uri grav avariate si sistem de operare Sony ARcc bad sector, toate acestea întrec majoritatea aplicatiilor de copiere de pe piata.

De ce ați alege WinX DVD Copy Pro?

  • Creează copii DVD perfecte 1:1, păstrând în același timp conținutul original al DVD-ului fără pierderi de calitate, inclusiv toate meniurile, subtitrările și limbile;
  • Unic! 9 moduri de copiere DVD: Clonare DVD pe DVD, imagine ISO, director Video TS, fișier MPEG2; backup capitole DVD; extrage doar audio/video; ISO mounter și DVD burner;
  • Suport complet pentru ultimele protecții (inclusiv Disney’s Fake), DVd-uri grav zgâriate și Sony ARccOS bad sector;
  • Clonare DVD ultra-rapiă cu setări personalizate, bucurându-vă de un procesor Multi-core, copiere sector cu sector și alte tehnologii de ultimă oră.

Pagina promotionala o gasim accesand acest link, apasati butonul ”Get Free” arhiva descarcata contine kitul de instalare plus serialul de inregistrare si intructiuni de activare pentru DVD Copy Pro.

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close