WebAnimator Go Gratis

Deal Score0
Deal Score0

Creați animatii pentru site-ul dvs. într-un mod rapid și convenabil, alegând un șablon din bibliotecă, inserați conținut personalizat și exportați-l pe PC.

[ads4]


Dacă lucrați ca web designer, probabil că înțelegeți că realizarea anumitor sarcini fără instrumentele adecvate poate fi dificilă, dacă nu imposibilă.

Din fericire, puteți să vă adresați unor soluții software terță parte, cum ar fi acest WebAnimator Go, care vă poate ajuta să obțineți rezultate rapide și convenabile fără eforturi semnificative.

Noua interfață prietenoasă
Acest program vine cu o interfață prietenoasa, ușor de folosit cu funcții intuitive, făcând posibilă utilizarea chiar si fara prea multa experienta.

Navigarea prin meniurile sale se poate face folosind funcțiile asistentului sau prin selectarea manuală a funcției dorite din meniul lateral.

Creați rapid animații simple
Puteți să accesați WebAnimator Go dacă aveți nevoie de o modalitate rapidă de a genera animații simple pentru site-ul dvs. fără eforturi semnificative.

[ads3]

Este posibil să alegeți un șablon într-o bibliotecă, navigând la categoria corespunzătoare și selectând elementul dvs. preferat. O previzualizare a șablonului este afișată în fereastra principală. Următorul pas pe care trebuie să-l faceți este să vă personalizați proiectul introducând conținut personalizat, precum și să alegeți o imagine de fundal și să adăugați text.

Exportați în diferite formate
După ce sunteți mulțumit de proiectul dvs., îl puteți exporta în diferite formate.

HTML și GIF, dar puteți, de asemenea, să le exportați în formate WebAnimator și Website X5.

[ads2]

Programul este oferit acum gratis, pagina promotionala o gasim daca accesam acest link.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Descarca Legal - 100% Gratis
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0