Villagers – Joc PC Gratuit

SaveSavedRemoved 1

Villagers – Joc PC Gratuit

[ads2]

Villagers este un joc de construcție a orașului, stabilit în epoca medievală, jocul se vinde pentru 19,99 dolari, acum insa este disponibil gratuit prin GameSessions. Dacă vă place sa construiti orase in jocuri de simulare, încercați acest mic joc.[ads1]

Pentru a beneficia de aceasta promotie, în primul rând, mergeți pe pagina GameSession și creați un cont (sau conectați-vă cu Facebook), apoi vizitați această pagină promoțională a jocului și apăsați butonul “Download Free Game” pentru a descărca programul de instalare care este de aproximativ 6 MB.

Rulați installer-ulacest sau managerul de instalare GameSessions, care va descărca fișierele necesare pentru a rula jocul, GameSessions DLM va descarca fisiere in jur de 647 MB.

După ce ați terminat descărcarea fișierelor necesare, rulați lansatorul GameSessions apoi conectați-vă la contul dvs. și jucați jocul timp de 5 minute, veți observa un banner mare in care veti fi informat ca ai beneficiat de promotie, asta-i tot.[ads2]

Singurul dezavantaj al acestui joc gratuit este ca de câte ori doriți să jucați jocul, trebuie să vă conectați la contul GameSessions și să urmăriți un videoclip promoțional.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0