Unit Converter – Gratis

Unit Converter - Gratis
RON 00.00 RON 31.99

Unit Converter (Pega Pro) – Premium este un Convertor pentru unitati de masura, de orice fel.

Pretul normal pentru aceasta aplicatie este de 31.99 lei, dar pentru o perioada limitata de timp puteti avea Unit Converter gratis. Vizitati pagina promotionala sau lansati aplicatia Magazin Play de pe dispozitivul cu android si faceti cautare pentru termeni ”Unit Converter (Pega Pro) – Premium”.

 

Unit Converter – Gratis
Unit Converter – Gratis
RON 00.00 RON 31.99
5 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Pt . @ catasilvgram – azi 23.11.2019 /ora 20 – in Magazin Play , promotia este activa pt. inca 3 zile .
  Activeaza notificarile ( conform sugestiilor Amica +Mugurel ) pt. rezolvare …..
  Nota — sa stii ca nu este politicos sa ridici vocea cand primesti un cadou ( mai ales daca nu stii sa desfaci pachetul )….

 2. Am accesat aplicatia la doar cateva ore de la primire email

 3. “Unit Converter (Pega Pro) – Premium este un Convertor pentru unitati de masura, de orice fel. Pretul normal pentru aceasta aplicatie este de 31.99 lei, dar pentru o perioada limitata de timp puteti avea Unit Converter gratis. Vizitati pagina promotionala sau lansati aplicatia Magazin Play de pe dispozitivul cu android si faceti cautare pentru termeni …:

  VRAJEALA. NU ESTE GRATUIT!

  • Salut, @catasilvgram !
   Perioada promotionala pentru aplicatiile din Magazin Play este de 7 zile, daca Mihai prinde o promotie interesanta si o publica in ultima zi asta inseamna ca ai un timp foarte scurt de a beneficia de ea.
   De aceea daca vrei sa beneficiezi de aceste promotii este bine sa te abonezi la notificari, asa primesti instant ori de cate ori este publicat un articol.

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0