Expired

STAR WARS Battlefront II: Celebration Edition gratuit pe EpicGames

SaveSavedRemoved 0
RON 00.00 RON 189.90 OBȚINE GRATUIT
RON 00.00 RON 189.90 OBȚINE GRATUIT

STAR WARS Battlefront II: Celebration Edition

Prequel-urile, trilogia originala si era noua se intalnesc intr-o experienta multiplayer extinsa in cadrul unui razboi de proportii galactice. Joaca in rolul eroilor legendari care aduc o trasatura distinctiva pe campul de lupta sau alatura-te cauzei intr-o poveste single-player plina de emotie si actiune. Calatoria eroului tau a inceput!

Povestea nespusa a unui soldat

Faureste-ti o noua cale in rolul lui Iden Versio, comandantul Inferno Squad – o unitate de forte speciale imperiala, letala atat pe campul de lupta cat si in spatiu. Vei intalni numeroase personaje faimoase din Star Wars intr-o poveste despre razbunare, tradare si izbavire care se va intinde de-a lungul a 30 de ani.

Campul de lupta suprem

Alatura-te celorlalti 40 de jucatori in bataliile la scara larga din cadrul modulului de multiplayer. Descopera gameplay-ul online bazat pe clase, piloteaza o mare varietate de vehicule terestre si aeriene si fii la comanda unor personaje legendare cu abilitati distincte care pot intoarce cursul unei batalii.

Batalii spatiale la o scara galactica

Acum vei avea parte si de scenarii de lupta care te vor duce intr-o serie de batalii spatiale spectaculoase. Croieste-ti drum printre asteroizi, zboara deasupra docurilor spatiale imperiale si doboara nave capitale masive.

Urca la mansa faimosului Millennium Falcon sau X-wing-ul lui Luke Skywalker in dueluri spatiale palpitante cu pana la 24 de jucatori.

Eroi si antagonisti legendari

Lupta cu si impotriva celor mai infricati antagonisti sau a celor mai iubiti eroi din toate cele trei erele, cum ar fi Kylo Ren, Rey, Darth Maul, Yoda si multi altii care vor veni pe campul de lupta cu abilitatile lor unice si personalitatile distincte.

Split-screen CO-OP – Triumfati impreuna

Fa echipa cu un prieten in modul split-screen offline, castiga recompense, personalizeaza-ti unitatile si eroii/antagonistii si dupa ia-ti abilitatile si upgrade-urile in mediul online.

Alegerea ta, drumul tau

Alege abilitati unice pentru fiecare erou, soldat si nava spatiala pentru a obtine avantajul necesar in sistemul avansat si complex din Star Wars Battlefront II. Drumul catre victorie depinde de tine!

Instructiuni pentru obtinerea jocului STAR WARS Battlefront II: Celebration Edition Gratuit

Instructiuni

Pentrua obtine jocul nu trebuie decat sa detineti un cont EpicGames, apoi sa vizitati pagina promotionala si sa va insusiti jocul facand click pe butonul ”Get”.

STAR WARS Battlefront II Celebration Edition gratuit pe EpicGames

Puteti beneficia de promotie pana la data de 2021-01-21.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Software Giveaway
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0