Sothink Video Converter Licenta Gratis

Sothink Video Converter Licenta Gratis

Sothink Video Converter Licenta Gratis pentru 1 an

[ads2]

Un utilitar software simplu și ușor de înțeles pe care îl puteți utiliza pentru a converti ușor diferite fișiere video în toate formatele populare, compatibile cu mai multe dispozitive

[ads1]

Sothink Video Converter este o aplicație care vă poate ajuta să codificați fișiere video între mai multe formate, inclusiv 3GP, AVI, ASF, WMV, MKV și VOB.

Interfața programului este curată și ușor de navigat. Videoclipurile pot fi importate în coadă prin intermediul browserului de fișiere sau prin metoda “drag and drop”. Procesarea loturilor este permisă.

În listă puteți verifica miniaturile, numele, dimensiunea, durata, starea, timpul scurs și durata rămasă a fiecărui fișier.

Deci, tot ce trebuie să faceți este să specificați locația de ieșire și profilul și să continuați procesul de conversie.

În plus, puteți configura setările audio și video în ceea ce privește dimensiunea, modul de zoom, calitatea, frecvența de eșantionare, rata de înregistrare, canalele și altele.

În plus, puteți să previzualizați clipurile într-un player media mic, încorporat, să editați metadate, precum și să permiteți Sothink Video Converter să oprească computerul sau să deschidă dosarul de destinație atunci când toate sarcinile sunt terminate.

În plus, puteți vizualiza proprietățile fișierelor, puteți ajusta clipurile marcând punctul de început și sfârșit, activați înregistrarea, creați activități web (de ex. Publicați un clip pe YouTube), comutați între modul miniaturi și detalii, modificați limba interfeței și multe altele.

Sothink Video Converter Licenta Gratis :[ads2]

Pagina prmomotinala o gasim la capatul acestui link, Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa dvs. de e-mail în câmpul superior. Ulterior, veți primi un e-mail cu instrucțiunile pentru activarea software-ului.

[ads1]

 

Sothink Video Converter Licenta Gratis
Sothink Video Converter Licenta Gratis
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0