SmartPixel Pro -Licenta Gratis pentru 1 An

SmartPixel Pro -Licenta Gratis pentru 1 An

SmartPixel este un program de înregistrare a ecranului computerului și un editor pentru Windows. Cu tehnologia de înregistrare D3D, veți înregistra ceea ce vedeți. Suplimentar, SmartPixel vă oferă funcții puternice și bogate post-editare, care includ creare de video clipuri, unire, dublare sau alte funcții utile. Aceste funcții fac programul mai accesibil pentru crearea unor fișiere video extraordinare.

Acest program este conceput atât pentru jocuri, dar nu doar pentru jocuri, fiind acum folosit în întreaga lume și în tutoriale video marketing, jocuri videocameră ca de altfel și pentru creare de fișiere video acasă. Este unul dintre cele mai bune și ușor de folosit programe de editare video YouTube.

Pagina de unde-l puteti descarca este aici: http://www.smartpixel.com/pro , folositi acest cod de reducere “NzB8OHwwfDEy“.[ads1]

Pentru a incheia procesul de inregistrare a programului – Rulați programul => Faceți clic pe butonul “Recorder” și veți vedea o fereastră pop-up => faceți clic pe Setări – colțul din dreapta jos al ferestrei => alege “Profil” și introduceți cheia de înregistrare.

SmartPixel Pro -Licenta Gratis pentru 1 An
SmartPixel Pro -Licenta Gratis pentru 1 An
1 Comment
  1. salut

    Codul de activare invalida

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0