Shadow of the Tomb Raider gratuit pe Epicgames

Shadow of the Tomb Raider gratuit pe Epicgames
RON 00.00 RON 169.00 OBȚINE GRATUIT

Traieste momentele definitorii ale expeditiilor prin care Lara Croft isi implineste destinul. In Shadow of the Tomb Raider trebuie sa faci fata junglei tropicale, sa scapi de pericolele care te asteapta in mormintele vechi si sa nu te pierzi cu firea nici in momentele intunecate.

Este o chestiune de supravietuire: salveaza lumea de apocalipsa maiasa si treci probele care au conturat legenda Larei – ca sa devii un adevarat Tomb Raider.

Supravietuieste si ridica-te la inaltimea situatiei

Jungla nemiloasa vrea sa te rapuna. Strange resurse si exploreaza mediile subacvatice cu nenumarate rape si tunele lungi si intortocheate.

Foloseste mediul

Cand ai in fata forte superioare, profita de ce-ti ofera jungla: loveste din tenebre, camufleaza-te cu mal si baga groaza in inamici.

Deschide morminte uitate

Foloseste tehnici de catarare avansate pentru a ajunge la morminte cazute in uitare. Dupa ce ai patruns, pune-ti capul la contributie ca sa rezolvi ghicitorile si sa eviti capcanele care stau intre tine si ceea ce cauti.

Exploreaza o istorie vie

Descopera un oras pierdut in jungla sud-americana si exploreaza cel mai mare spatiu central creat vreodata intr-un joc Tomb Raider.

Jocul il puteti lua pana pe 6 ianurie ora 18.00

Shadow of the Tomb Raider gratuit pe Epicgames
Shadow of the Tomb Raider gratuit pe Epicgames
RON 00.00 RON 169.00
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Software Giveaway
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0