Shadow Complex Remastered Joc Gratuit pentru PC

SaveSavedRemoved 0

Shadow Complex Remastered Joc Gratuit pentru PC, jocul poate fi descarecat GRATUIT in luna cadourilor (Decembrie)

Epic Games nu a lipsit de la The Game Awards 2015, anunţând Shadow Complex Remastered, o versiune adusă la zi a jocului lansat de Chair Entertainment pentru Xbox Live Arcade în 2009. Shadow Complex este un joc de acţiune şi aventură prezentat dintr-o perspectivă 2.5D, realizat cu ajutorul “bătrânului” Unreal Engine 3.

La vremea sa, Shadow Complex a fost extrem de bine primit de către critica de specialitate, câştigând peste 50 de distincţii de tipul “Game of The Year” sau “Editor’s Choice”.

https://www.youtube.com/watch?v=QiUsjozo4CE

Jocul a fost adaptat pentru a rula pe PC-urile şi consolele moderne (PlayStation 4 şi Xbox One), cu noi îmbunătăţiri şi achievement-uri special adăugate pentru această remasterizare.

Shadow Complex Remastered

Shadow Complex Remastered

În timp ce ediţiile pentru console vor fi lansate abia la începutul lui 2016, Shadow Complex Remastered este disponibil chiar acum pentru PC şi, mai mult, poate fi descărcat şi jucat complet gratuit pe parcursul lunii decembrie 2015.

Jocul este oferit de sarbatori GRATUIT, pentru al descarca gratuit trebuie sa vizitam pagina promotionala, apasam butonul “Download Now”, se va descarca Epic Games Launcher Installer – 2.7.3 – 2789 668, cu ajutorul caruia vom descarca acest minunat joc.

Shadow Complex Remastered Joc Gratuit pentru PC

Shadow Complex Remastered Joc Gratuit pentru PC

.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0