ScreenBackTracker – Licenta Gratis

ScreenBackTracker salvează imaginile comprimate ale desktop-ului de fiecare dată când faceți clic pe butonul mouse-ului din stânga, prin urmare, înregistreaza activitatatile anterioare prin capturi de ecran pe care le puteți consulta rapid și ușor într-un slide show la moda. Produsul poate fi utilizat și pentru supravegherea sub acoperire 😉

Promotia o gasim la aceasta pagina, completati tabelul cu datele cerute, dupa ce v-ati inregistrat, descarcati si instalati programul accesand acest link: http://www.pcwinsoft.com/download/ScreenBackTrackerInst.exe, pentru activare, dupa ce ati instalat programul Trial dialog > Click ‘Register’ > Bifati ‘Send key to my e-mail’ > Click ‘Next’ > Introduceti adresa de email, cea care ati folosit-o la crearea contului > Apoi click ‘Send’.

Dupa ce ati primit serialul de inregistrare Trial dialog > Click ‘Register’ > Bifeaza ‘Enter key’ > Click ‘Next’ > Introduceti serialul primit prin email > Click pe ‘Authenticate’.

Un clip demonstrativ cu pasii necesari inregistrari gasim la aceasta pagina: http://www.pcwinsoft.com/how_to_register.asp .

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

PowerArchiver 2016 Standard Licenta Gratis

PowerArchiver 2016 Standard Licenta Gratis pe viata

PowerArchiver 2016 Standard Licenta Gratis pe viata Acest program permite lucrul cu arhivele rapid și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *