Instrumente Securitate

SafeDNS- Safe / Licenta Gratis

SafeDNS- Safe licenta gratis pentru Home Plan

SafeDNS este un serviciu DNS care vă protejează familia sau dispozitivele împotriva malware-ului și a altor conținuturi nedorite, care acționează ca un nivel suplimentar de securitate online.

Deși mulți dintre noi se bazează pe software-ul traditional de securitate pentru securizarea dispozitivelor, fără software de securitate și doar setarea / schimbarea serverelor DNS Name SafeDNS oferă o modalitate simplă de a proteja dispozitivele de publicitatea intruziva, site-urile de phishing, botnet și alți intruși nedoriti

Acest serviciu bazat pe cloud asigură un Internet mai sigur oferind filtre de conținut web și control parental.SafeDNS poate acoperi toate dispozitivele conectate la Internet cu orice sistem de operare, de la tablete, smartphoneuri, console de jocuri și laptopuri.

Acest serviciu bazat pe DNS protejează dispozitivele conectate la router de site-uri web malware, malware, boți și anunțuri suspecte. De asemenea, serviciul vă ajută să vă protejați copiii de accesul la site-uri web necorespunzătoare, SafeDNS asigurând controlul total al conținutului.

Pagina promotionala o gasim accesand acest link, completati cu datele necesare iar la rubrica ”Promotional code:” completati cu acest cod promotional share12

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close