RonyaSoft Poster Designer – Licenta Gratis

RonyaSoft Poster Designer – Licenta Gratis

RonyaSoft Poster Designer este un program software ușor de utilizat pentru proiectarea și tipărirea de afișe, bannere atractive, certificate și semne. Colecție de șabloane predefinite gata de utilizat și de interfață intuitivă permite să facă propriile postere, bannere, certificate și semne în câteva clicuri. Orice detaliu de un șablon poster, banner, certificat sau semn poate fi personalizat în funcție de nevoile dumneavoastră, inclusiv o imagine, text, culoare, dimensiune, stil, etc
Wizard de imprimare ajută la postere de imprimare, bannere, certificate și semne pe imprimante acasă sau de la birou. În plus, este posibil de a exporta postere și bannere pentru a imprima imagini de la servicii de imprimare sau de a folosi în bloguri, forumuri sau site-uri sociale. Posibilitatea de a imprima mai multe pagini postere și bannere cu mai multe pagini, de asemenea, furnizate.
Următoarele modele sunt construite-in: Old West vrut postere, film (film) afise, coperta revistei afișe, postere Billboard, ziare poster, cowboy poster, persoană ale anului afișe, postere amuzante, postere partid dans, afișe, postere de vacanță de Crăciun , afișe, postere de Paști Ziua Îndrăgostiților, postere Halloween, postere Ziua Pământului, postere ziua de nastere, nunta, postere Octoberfest poster, postere publicitare, reduceri (promovare) postere, proprietate de vânzare postere, afișe de propagandă populare, motivațională (demotivational) poster, postere viață , colaj postere, poster științific, câștigători poster, pierdut de animale de companie poster, postere copii, fundaluri de postere, modele de certificate albe, semne de amuzante, semne de interzicere, semnele de avertizare, bannere, carti de colorat si altele.
Nu așteptați, transforma ideile creative in postere si bannere cu Poster Designer și să le împărtășiți cu prietenii și colegii!

[ads2]

Promotia se desfasoara pe site-ul Giveaway of the Day (pagina promotionala), stim ca pe acest site promotiile dureaza doar 24 de ore, asa ca daca doriti sa prindeti o licenta gratis pentru RonyaSoft Poster Designer v2.02, e bine sa va grabiti.

RonyaSoft Poster Designer – Licenta Gratis
RonyaSoft Poster Designer – Licenta Gratis
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0