Programe Gratis in Valoare de 150 $

Programe Gratis in Valoare de 150 $

Programe Gratis in Valoare de 150 $

SOFTWARE BUNDLE GIVEAWAY – 4 Software gratuite (in valoare de 150 USD)

[ads2]
Puteți descărca 4 programe software premium plătite pentru Windows, după cum urmează.
WinX HD Video Converter Deluxe (in valoare 49.95 dolari): soluția dvs. finală de a converti rapid clipuri video între UHD, HD, SD, comprimare video pentru a reduce dimensiunea fișierelor, cum ar fi de la MKV la AVI / MP4, MTS / M2TS la MOV / MPEG, MP4 la AVI, WMV la H264, etc., faceca videoclipurile sa fie compatibile cu toate playerele media și cu telefoanele mobile; Descărcați muzică si video de pe YouTube și alte 300 de site-uri, de pe YouTube in MP3; Editați / adaugati subtitrare videoclipului; Suport de accelerare hardware.
Wise Care 365 Pro (valoare 39.95 dolari): Curățați registry și resturile rezultate din navigarea pe web din PC. Protejați-vă confidențialitatea și faceți PC-ul mai sigur.
ScreenCamera (valoare 39.95 dolari): înregistrator video pentru tutoriale narate, partajază ecranul și camera web pe mai multe aplicații în același timp.[ads1]
Glary Utilities PRO (Valoare 19.95 dolari): Îmbunătățește viteza PC-ului și remediază erorile frustrante, caderile de sistem sau blocarile sunt de domeniul trecutului. Optimizați performanța PC-ului.
Notă: acesta nu este un pachet, puteți alege să descărcați gratuit toate cele 4 sau numai câteva dintre software-ul mai sus menționate și bucurați-vă de toate funcțiile fără limite.

[ads1]Pagina promotionala o gasiti accesand acest link, doar descarcati programul dorit apasand pe link-ul ”Free Download”, programele descarcate sunt preactivate.

Programe Gratis in Valoare de 150 $
Programe Gratis in Valoare de 150 $
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Software Giveaway
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0