PowerAudio Pro Music Player Gratis

PowerAudio Pro Music Player Gratis (Android App) 

Playerul audio PowerAudio Pro vă aduce o noua experienta muzicală. Dispune de o interfață ușor de utilizat și de cea mai bună calitate audio. Puteți căuta melodii după albume, artiști sau playlisturi. PowerAudio Pro are o filă separată pentru toate melodiile preferate, puteți adăuga melodii la favorite din orice filă. PowerAudio Pro acceptă liste de redare, vă puteți crea propriile liste de redare cu melodiile pe care le doriți. Acest music player dispune de un egalizator puternic cu BassBoost și Virtualizer. Puteți alege dintr-o varietate de presetări de muzică sau puteți crea presetări personalizate.

PowerAudio Pro Music Player Gratis :

Pentru a beneficia de aceasta aplicatie trebuie sa vizitati pagina promotionala sau puteti lansa aplicatia Magazin Play de pe dispozitivul dumneavoastra cu Android si faceti cautare pentru termeni ”PowerAudio Pro Music Player”.

PowerAudio Pro Music Player Gratis

Promotie valabila 7 zile!

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Toolbox eXtreme Gratis

Toolbox eXtreme Gratis ( Android App) Toolbox eXtreme Un pachet de instrumente pentru smartphone-ul tau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *