Pokemon Go – Cum se instalează în România

SaveSavedRemoved 0

 Pokemon Go dezvoltat de Niantic (Nintendo) – acest joc pentru smartphone a fost lansat oficial la data de 6 iulie, în Australia, Noua Zeelandă și Statele Unite ale Americii fiind acum jocul momentului.

Ieri acest joc de realitate virtuală a fost pus la dispoziție în Germania și Regatul Unit al Marii Britanii, pentru utilizatorii Android si iOS, cei  care trăiesc în aceste 5 țări pot descărca aplicația Pokemon Go în mod oficial din Google Play ori app store.

Cu toate acestea, persoanele care trăiesc în alte țări ca de exemplu Romania si doresc să pună mâna pe Pokemon Go acest joc de realitate augumentata care face mari valuri in momentul asta trebuie sa urmeze pasii de mai jos plus un mic clip pentru a intelege mai bine: [ads2]

1. Primul pas este sa permiteti instalarea de aplicatii din surse necunoscute “Unknown sources” din meniul “Security Settings` al smartphone-ului tau cu android.

2. Descarca APK – ul jocului din link-ul de mai jos.[ads1]

APK Mirror: goo.gl/MQtf4Z

3. Atinge apk-ul descarcat si oferitii permisiunile necesare.

4. La prima lansare a jocului pe unele dispozitive este posibil sa vedeti un ecran gol pentru cateva minute. Lanseaza aplicatia si conecteaza-te cu contul tau Google.

Screenshot_20160715-214625

Eu am testat jocul pe un Galaxy s5 si nu am intampinat nici un fel de problema.

intre timp jocul a fost lansat oficial in Romania : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticlabs.pokemongo&hl=ro

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0