Phone Calendar (Paid) Gratuit

Phone Calendar (Paid) Gratuit

Phone Calendar (Paid Version) – Aplicatia costa in mod normal 134.99 lei, pentru o perioada limitata de timp il putem descarca gratuit. Vizitati pagina promotionala, sau lansati aplicatia Magazin Play de pe dispozitivul dumneavoastra cu Android si faceti cautare pentru termenii ”Phone Calendar (Paid)”.

Din pacate promotia mai este  valabila inca 8 ore.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Toolbox eXtreme Gratis

Toolbox eXtreme Gratis ( Android App) Toolbox eXtreme Un pachet de instrumente pentru smartphone-ul tau …

2 comments

  1. Nu este gratuita aceasta aplicatie si nu este prima care pare a fi teapa! Rog revizuire. Daca nu esti atent, o furi. Eu am contul “bagat” si imi lua imediat banii daca validam. Rusine!

    • Mihai B.

      promotiile din Magazin Play sunt pentru perioade scurte de timp, daca nu te-ai incadrat in perioada promotionala eu nu am ce sa iti fac. Din acest motiv am introdus notificarile, pentru ca utilizatorul sa fie anuntat in cel mai scurt timp si sa beneficieze de promotie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *