PC WorkBreak – Gratis

9/10 (Expert Score)
Product is rated as #2 in category Sănătate

PC WorkBreak este un program de management al timpului care ajută utilizatorii să-și ia pauze regulate și să-și protejeze sănătatea în timp ce lucrează la calculator. Programul permite utilizatorilor să seteze intervale de timp pentru munca continuă și pauze regulate și oferă notificări care îi avertizează când este timpul pentru o pauză.

PC WorkBreak vine cu mai multe opțiuni de configurare a pauzelor, astfel încât utilizatorii să poată personaliza durata pauzelor și frecvența acestora în funcție de nevoile lor. Programul oferă, de asemenea, opțiuni de întindere și exerciții care pot fi efectuate în timpul pauzelor pentru a ajuta la prevenirea oboselii oculare și a durerilor de spate.

O altă caracteristică utilă a PC WorkBreak este posibilitatea de a înregistra activitatea utilizatorului și de a genera rapoarte detaliate privind timpul petrecut pe calculator și pauzele luate. Aceste rapoarte pot fi utile pentru monitorizarea productivității și identificarea oricăror probleme legate de timp sau obiceiuri legate de munca la calculator.

PC WorkBreak este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare Windows și poate fi instalat ușor pe orice calculator. Este o soluție utilă pentru oricine care petrece mult timp la calculator și dorește să-și protejeze sănătatea și să-și optimizeze productivitatea.

1

PC WorkBreak Licenta gratuita

Detalii Promotie

Apasă aici!

Cod de licență: PCWB-GU20230221-NWDN

Conditiile promotiei
 • licență unică valabila 1 an (1 PC), pentru uz casnic și de afaceri
 • Se ofera actualizari gratuite
 • Se ofera asistență tehnică gratuită
 • Aplicatia nu poate fi înregistrată după încheierea promoției
 • Versiune cadou: v10.1
2

Cum se obține cheia de licență pentru PC WorkBreak gratuit

Instructiuni

Pentru a obtine acest software gratuit nu trebuie decat sa descarcati aplicatia, sa o instalati in PC si sa o inregistrati conform micului tutorial de mai jos:

PC WorkBreak Licenta gratuita
3

Caracteristici pentru TriSun PC WorkBreak

Caracteristici

PC WorkBreak are mai multe caracteristici cheie care îl fac util pentru persoanele care lucrează mult timp la calculator și doresc să-și optimizeze timpul și să-și protejeze sănătatea. Printre aceste caracteristici se numără:

 • Programare pauze regulate – PC WorkBreak permite utilizatorilor să programeze pauze regulate și să primească notificări pentru a le reaminti când este timpul să ia o pauză. Această caracteristică ajută la prevenirea oboselii oculare, durerilor de spate și a altor probleme de sănătate legate de munca la calculator.
 • Personalizare pauze – Programul oferă mai multe opțiuni de personalizare a pauzelor, astfel încât utilizatorii să poată alege durata pauzelor și frecvența acestora în funcție de nevoile lor. De asemenea, PC WorkBreak vine cu opțiuni de întindere și exerciții pentru a ajuta la menținerea sănătății în timpul pauzelor.
 • Monitorizare activitate – PC WorkBreak poate înregistra activitatea utilizatorului și poate genera rapoarte detaliate privind timpul petrecut pe calculator și pauzele luate. Aceste rapoarte pot fi utile pentru monitorizarea productivității și identificarea oricăror probleme legate de timp sau obiceiuri legate de munca la calculator.
 • Interfață ușor de utilizat – Interfața PC WorkBreak este intuitivă și ușor de utilizat, astfel încât utilizatorii să poată începe să folosească programul imediat după instalare. De asemenea, programul vine cu o serie de tutoriale și ghiduri pentru a ajuta utilizatorii să se obișnuiască cu caracteristicile sale.
 • Compatibilitate cu majoritatea sistemelor de operare Windows – PC WorkBreak este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare Windows și poate fi instalat ușor pe orice calculator. Această caracteristică îl face util pentru utilizatorii care folosesc diferite dispozitive și sisteme de operare.
4

Detalii Tehnice

Detalii Tehnice
Dezvoltat de: trisunsoft
Versiune: v10.1
Dimensiune installer: 2.75 mb
Sistem de operare: Windows 2003/7/8/8.1/10, 32 & 64 bit
5

Evaluarile editorului si ale utilizatorilor

Adauga evaluare
9 Total Score

Functionalitare
9.5
Interfată
9
Utilizabilitate
9.5
Add your review  |  Read reviews and comments

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Software Giveaway
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0