ON1 Effects 2019 Licență Gratis

SaveSavedRemoved 0

ON1 Effects 2019 Licență Gratis – este o aplicație completă de editare a fotografiilor pentru Windows și Mac cu sute de presetări incredibile, filtre și instrumente de editare pentru a vă ajuta să creați orice aspect doriți.

Puteți să o utilizați ca aplicație independentă fără a fi nevoie de Photoshop, Lightroom sau altă aplicație gazdă.

[ads4]

ON1 Effects 2019 Licență Gratis – include sute de filtre, presetări, margini și texturi pentru a vă crea stilul. Indiferent dacă doriți să adăugați un aspect HDR, să convertiți în B & W, să aduceți mai multe detalii, să reduceți zgomotul sau să îmbunătățiți portretul, nu va fi nevoie să utilizați cinci pluginuri diferite când ON1 Efecte 2018 reprezintă soluția dvs. unică.
ON1 Efecte 2018 este un set de filtre puternice de îmbunătățire a fotografiilor pentru a vă face imaginile uimitoare. Puteți suprapune filtre unul peste celălalt, cu masking brushes pentru a schimba modul în care fiecare este aplicat. Dacă sunteți mulțumit de rezultate, puteți salva setarile ca prestabilite, gata pentru o nouă utilizare.

[ads1]

Modul ecran complet vă permite să vedeți imediat rezultatele eforturilor dvs. Acesta este un instrument perfect pentru editarea fotografiilor cu diferite efecte și filtre pentru a le face mai atractive. Acesta vă permite să gestionați fotografiile fără efort, multe efecte de bază și avansate sunt încărcate în acest instrument pentru editare instantanee.

Pentru o perioadă limitată de timp, puteți obține ON1 Efecte 2019 absolut gratuit. Este o valoare de $ 59.99 și a dvs. gratuit, fără limitare.

[ads2]

Pentru a beneficia de acest program puteți să accesați pagina promotionala.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0