Windows

O lista Uriașa cu promotii active de la Ashampoo (nu rata!!)

Am decis sa fac un singur articol pentru toate promotiile inca active de la Ashampoo, asa ca am cautat, am testat si m-am apucat de scris :), toate link-urile de mai jos sunt perfect valabile, ce trebuie sa aveti in vedere, in caz ca nu vreti sa primiti email-uri newsletters, va recomand sa folositi o adresa de email temporara de la 10minutemail, sau oricare alt site ce ofera adrese de email temporare.

Dupa terminarea procesului de instalare, veti fi redirectionat pe o pagina unde va trebuii sa introduceti adresa de email si sa urmati pasii (trebuie sa aveti un cont ashampoo)

ashampoo-free-gifts-for-all

  Si incepem cu Burning Studio 2014, o alternativa buna la mult mai celebrul Nero.

Ashampoo Burning Studio este un program pentru compilarea şi inscripţionarea de CD-uri, DVD-uri şi discuri Blu-ray. Ashampoo Burning Studio permite stabilirea unor parole pentru backup-urile personale. Dacă doriţi să ardeţi fişiere care sunt prea mari pentru un singur disc, acestea pot fi separate şi scrise pe mai multe discuri. CD ripper-ul integrat permite salvarea melodiilor favorite în fişiere *.wma şi *.wav. Poate fi folosit în cazul a peste 1.700 de dispozitive CD/DVD/Blu-ray.

Download Burning Studio 2014

Ashampoo Core Tuner 2

Ashampoo Core Tuner 2 vă permite să utilizaţi procesorul la putere maximă, în timp ce foloseşte minime mulţumită tehnologiei driverului. Optimizarea proceselor poate avea loc automat sau manual. Mai mult, noul Live Tuner accelerează pornirea noilor aplicaţii prin distribuirea instantă a tuturor resurselor disponibile, în timp ce sistemul lucrează deja la capacitate maximă.

Utilizatorii avansaţi pot de asemenea să creeze propriile lor profile, de exemplu, penru jocurile pe computer. Cu Ashampoo Core Tuner 2 veţi avea rapid o imagine de ansamblu a felului în care sunt distribuite resursele de sistem. Suplimentar, programul oferă clasamente detaliate şi funcţii pentru ajustare a serviciilor şi a programelor ce pornesc o dată cu sistemul.

Download Ashampoo Core Tuner 2

 

File Wiper

Ashampoo fișiere Wiper vă permite să ștergeți în siguranță și permanent fișierele și folderele folosind algoritmi sofisticați, pentru a nu mai putea fi recuperate niciodata.

Download File Wiper

Gadge It

Cu Gadge It Se pot proiecta gadget-uri în mod individual. Printre altele, puteți alege între diferite butoane, adăuga propriile fotografii sau opțional adăuga muzică de fundal.

Download Gadge It

GetBack Photo

Ashampoo GetBack Photo este un program pentru recuperarea imaginior pierdute din diverse cauze

– recupereaza fotografii\imagini sterse sau cu erori de afisare
– scaneaza orice mediu de stocare
– recupereaza imagini si dupa formatare
– recupereaza metadata pentru fotografiile recuperate (EXIF si IPTC)
– suporta toate formatel de fisiere imagine cunoscute: JPG, PNG, BMP, GIF, RAW
– recupereaza fotografii din PDF-uri sau DOC-uri sterse
– afiseaza fotografiile care pot fi recuperate ca si thumbnails

Download GetBack Photo

 

HDD Control 2

Programul Ashampoo HDD Control ofera mentenanta hard disk-ului pentru dvs. Programul implica masuratori efectuate pentru a preveni eventualele caderi de sistem înainte ca acestea sa survina. Mai mult, programul combina mai multe functii disponibile pentru prima data în acest format.

Download HDD Control 2

 

Home Designer Pro

Ashampoo Home Designer un program de calculator ce permite utilizatorilor sa creeze desene 3D. Programul Ashampoo Home Designer este foarte util pentru a vizualiza cum va arata casa ta dupa renovare sau dupa remobilare.

Ashampoo Home Designer permite crearea de planuri 3D de interioare si exterioare de edificii ce pot fi vizualizate din diferite unghiuri.
Ashampoo Home Designer este o aplicatie usor de folosit.Probabil, programul Ashampoo Home Designer este unul dintre cele mai bune programe de desen, ce poate fi descarcat de pe internet. In special, daca ne referim la desenul de case, Ashampoo Home Designer nu prea are concurenta.

Download Home Designer Pro

 

Internet Accelerator 3

Ashampoo Internet Accelerator 3 optimizeaza conexiunea la internet.

Ashampoo Internet Accelerator va analizeaza computerul si optimizeaza toate setarile relevante cu un singur click. Nu necesita alte cunostinte, optimizarea se face automat. Noua versiune include un test pentru conexiunea la internet, pentru a vedea efectul programului. Utilizatorii avansati pot accesa manual toate setarile.

Cu Ashampoo Internet Accelerator veti avea o conexiune mai rapida la internet pentru a putea naviga mai rapid pe paginile preferate!

Download Internet Accelerator 3

 

Magical Defrag 3

Defragmentati propriul hard-disc sau hardiscuri in mod automat cu ajutorul programului Ashampoo Magical Defrag. Cu Ashampoo Magical Defrag nu veti mai avea griji cu operatia de Defragmentare. Deoarece unelata scaneaza permanent hardiscurile din sistem iar atunci cand este nevoie le defragmenteaza automat.

Ashampoo Magical Defrag lucreaza in fundal,si nu consuma resursele ind sistem. Datorita unui mod inteligent de analiza defragmentarea este pornita doar atunci cand nu sunt efectuale alte operatiuni importante. Nici nu va veti da seama ca programul defragmenteaza hardiscul doar veti sti ca este instalata si ca-si face bine treaba.

Download Magical Defrag 3

 

Media Sync

Ashampoo Media Sync Scaneaza, identifică și organizează continutul media pentru tine în categorii (documente, muzică, imagini, video) – în mod automat.

Download Media Sync

 

Movie Studio 2013

Tot ce ai nevoie pentru a edita, tăia, convertii și pentru a produce clipuri video și filme acasă. Amestec perfect de scene împreună, folosind efecte de tranziție de înaltă calitate.

Download Movie Studio 2013

 

MP3 Cover Finder (365 zile – versiune Trial)

Utilizați Ashampoo MP3 Cover Finder pentru a găsi și selecta cele mai frumoase coperti pentru toate melodiile MP3.

Download MP3 Cover Finder

 

Music Studio 4

Ashampoo Music Studio reprezintă o soluție completă pentru a crea, edita, concepe și produce muzica dvs. Muzic Studio reinvent, arată mai bine, o performanță mai bună, caracteristici noi – este pur și simplu cel mai bun studio muzical de până acum!

Download Music Studio 4

 

Music Studio 2013

Music Studio oferă toate funcțiile de care utilizatorii de muzică digitală au nevoie, inclusiv CD-uri ripping, organizarea audio, editare audio, conversie între formate,  înregistrare digitală, ardere de disc și un player audio.

Download Music Studio 2013

 

MyAutoPlay Menu

Ashampoo MyAutoplay Menu usureaza crearea discurilor cu autoplay printr-o interfata simpla de selectie. Include si scrierea pe CD si DVD, astfel incat puteti crea discuri finalizate fara a iesi din program

Download MyAutoPlay Menu

 

Office 2010

Ashampoo Office 2010 este o suită de birou, similar cu Oficiul pentru Windows, cu ajutorul caruia utilizatorii pot administra documente, foi de calcul şi prezentări.
Toate programele sunt compatibile cu fişierele produs de Microsoft şi permite schimbarea. Software-ul este capabil de a exporta documente în format PDF fără instalarea unor aplicaţii suplimentare. Interfaţa cu utilizatorul este simplu de utilizat şi funcţii sunt, de asemenea, imediat.
Ashampoo Office 2010 aplicatii sunt variate şi permit documente într-o manieră complet. Ashampoo TexMaker 2010 este suita de program de procesare word, Ashampoo PlanMaker 2010, pe de altă parte, oferă peste 330 de funcţii de calcul pentru diferite domenii, rezultând într-o foaie de calcul puternic.

Download Office 2010

 

Photo Card

Ashampoo Photo Card este o solutie simpa si intuitiva de a transforma fotografiile dvs. în felicitări uimitoare.

Download Photo Card

 

Photo Commander 11

Ashampoo Photo Commander 11, program pentru vizualizarea, editarea rapida cu sute de efecte speciale si organizarea imaginilor din computer, mai poate repara poze, face calendare, frames, colaje foto, etc.

Download Photo Commander 11

 

Photo Converter 2

Ashampoo Photo Converter 2 is our Swiss army knife to process your photos. Ashampoo Photo Converter 2 processes entire collections in one go, whether it be 1 or 1000 files.

Download Photo Converter 2

Photo Mailer (181 zile trial)

Partajarea de imagini prin e-mail ar trebui să fie o experiență ușoară și plină de bucurie. Cu toate acestea, numeroasele constrângeri impuse de furnizor de e-mail transforma rapid intr-o bataie de cap. Imaginile trebuie să fie redimensionate manual, decupate sau împărțite în mai multe e-mailuri pentru a îndeplini restricțiile de e-mail… read more

Download Photo Mailer

 

 

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close