Nero MediaHome – Licenta Gratis

Deal Score0
€00.00 € 39,95
Deal Score0
€00.00 € 39,95

Nero MediaHome 2020 Standard cu Licenta Gratis

Nero MediaHome  versiunea completa costa in mod normal € 39,95 , dar pentru o perioada limitata de timp putem obtine Nero MediaHome cu Licenta Gratis, tot ce trebuie sa facem este a vizitam pagina promotionala in urmatoarele 6 zile.

Descarca Nero MediaHome 2020 Standard

Linkul de descărcare pentru Nero MediaHome 2020 vă este oferit mai sus. Cheia de licență pentru Nero MediaHome 2020 o veti gasii in pagina promotionala. Descărcați și instalați Nero MediaHome 2020, apoi înregistrați-l cu cheia de licență. Vă puteți înregistra lansând NERO Start și OPEN CONTROL CENTRE, făcând clic pe ADD, apoi introducând cheia de licență cadou în câmpul furnizat. Asigurați-vă că sunteți conectat la Internet. Faceți clic pe NEXT pentru a confirma și cheia de licență ar trebui să fie afișată automat pe listă. Apoi, deschide MediaHome prin Lista de programe> Nero 2020> Nero MediaHome. Ar trebui să încarce automat versiunea completă înregistrată. Dacă licența nu a reușit să se înregistreze, ar trebui să vă solicite să accesați mai întâi Nero Start și să adăugați acolo licența / cheia serială. Asta e!


Notă: Installer-ul pentru Nero MediaHome 2020 poate conține alte programe și funcții Nero care nu fac parte din acest cadou. Dacă încercați să utilizați acele programe sau funcții, acestea vor fi doar o probă. Acest cadou vă oferă acces complet numai la funcțiile MediaHome.

Pentru Nero MediaHome 2017 cu Licenta Gratis vizitam pagina promotionala si completam cu adresa de email campul mentionat ca in poza de mai jos, apoi apasam butonul ”ENVIAR”.[ads2]

Serialul / Licenta va fi trimisa instantaneu in casuta de email mentionata.

Descarca: Nero MediaHome 2017 Standard

9 Comments
 1. la mine nu merge
  l.am descarcat … la sfarsitul instalarii cere licenta sau sa il cumpar, imi apare in germana….sunt in germania

 2. nu merge , incearca sa instaleze automat :
  microsoft vc redist 2012 (x86)
  microsoft vc redist 2015 (x86)
  direct 3D 10.1 Extension 9.29.952.3111 (d3dcsx)
  Reeboot validator,

  dar nu reuseste , ma intreaba daca sa ies sau nu din wizard, dau NO si crapa…. W10 are toate actualizarile.
  Pate aveti o solutie. Multumesc

 3. bai frate, caracteristic nero, se instaleaza in 15 minute. In rest face ceea ce spune, serialul functioneaza perfect si este acelasi pentru toata lumea.
  LICENTA ESTE PE VIATA!!

 4. momentan doar lam descarcat sper sa functioneze

  Leave a reply

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Descarca Legal - 100% Gratis
  Reset Password
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0