nanoCAD Plus v.8 – Gratuit

SaveSavedRemoved 0

nanoCAD Plus v8 – cu licenta gratis 6 Luni[ads2]

NanoCAD este un instrument cu caracteristici complete, rapid, ușor și de încredere de proiectare 2D. nanoCAD a fost proiectat cu usurinta de utilizare în minte. Migrarea la nanoCAD te va duce cu greu mai mult de 10 minute de la nanoCAD ofera:

Interfață CAD Classic. Orice inginer ar putea stăpâni cu ușurință nanoCAD deoarece totul este la locul lor dreapta: meniu, icoane buton, panouri, de linie de comandă, iar comenzile de theirselves sunt ușor de recunoscut. Acest lucru face ca nanoCAD ușor să migreze spre deoarece întreprindere nu are nevoie de timp să se recalifice inginerii săi.[ads1]

Nativ * suport .dwg. Formatul lume cele mai populare dosar pentru documentația tehnică – * .dwg – este formatul de fișier nativ nanoCAD. Proiectul creat folosind nanoCAD și salvat ca fișier * .dwg ar putea fi ușor de deschis și editat în orice aplicație CAD de sprijin * .dwg care, la rândul său, face nanoCAD instrument perfect pentru colaborare proiect și partajarea.
Instrument de proiectare Ultimate. nanoCAD include toate instrumentele necesare necesare pentru proiectarea de bază și permite crearea și editarea primitive 2D și 3D vectoriale, texte, tabele, blocuri, afișare documentația tehnică grafic și setările de imprimare folosind fie un model sau o foaie.
Deschideți API și dezvoltarea de aplicații. nanoCAD are o interfață de programare a aplicațiilor CAD tradițional (API) care permite dezvoltarea de aplicatii independente nanoCAD bazate și module suplimentare de automatizare pentru[ads2]

Pagina promotionala o gasim accesand acest link, completati cu numele si adresa de email, apasam butonul ”Get Free License”.

Centrul de descarcare: http://nanocad.com/page/DownloadNanoCAD

[ads1]

Licenta valabila 6 Luni!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0