My Film Kiosk Gratis

SaveSavedRemoved 0

Ce părere aveți despre punerea împreună a unui descărcător video, a unui organizator video și a unui player video? Cu My Film Kiosk puteți descărca, organiza și viziona filmele și videoclipurile dvs. dintr-o singură aplicație și, astfel, centralizați tot divertismentul dvs. multimedia. Puteți descărca videoclipuri de pe YouTube și site-uri de streaming, importa fișiere video existente și descărca coperti DVD și Blu-ray. De asemenea, profitați de playerul video încorporat pentru a defini scene pentru a sări și relua videoclipurile întrerupte. Cu MyFilmKiosk puteți și:

[ads3]

1) Reluați rapid descărcările pe care le-ați întrerupt. În acest fel, descărcări mari și / sau multiple pot fi răspândite în timp.

2) Creați cu ușurință propriile liste de redare și definiți ordinea exactă în care sunt redate videoclipurile.

3) Reglați videoclipurile astfel încât să aibă același nivel audio. Volumele mari sunt reduse în timp ce volumele mici sunt crescute.

[ads4]

4) Convertiți videoclipurile dvs. muzicale în fișiere audio (MP3) și ascultați-le pe orice dispozitiv sau inscriptionati pe un CD.

5) Exportați o parte sau întreaga colecție într-o broșură în format PDF pentru a fi partajată ușor cu familia și prietenii.

6) Partajați DVD-urile și discurile Blu-ray cu familia și prietenii, fără a pierde vreodată urma cine a împrumutat ce film, când și pentru cât timp.

7) Limitați accesul la filmele și videoclipurile dvs. prin protejarea prin parolă a colecției dvs.

[ads2]

Pagina promotionala o gasim la capatul acestui link.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0