Multi-Screen Voice Calculator Pro – Gratuit (Fără Reclame)

SaveSavedRemoved 0
Google Play
RON 0.00 RON 31.99
RON 0.00 RON 31.99

Multi-Screen Voice Calculator Pro – Gratuit (Fără Reclame)

Au dispărut zilele în care puteai face matematică în capul tău, așa că te găsești adesea că ți-ar prinde bine un calculator. Dar, ori de câte ori aveți nevoie el, veți sfârși prin a deschide aplicația de pe telefon. Și ce se întâmplă când trebuie să țineți evidența calculelor diferite?

Obțineți mai multă eficiență în calculul dvs. cu programul din aceasta promoție, Multi-Screen Voice Calculator pentru Android!

Multi-Screen Voice Calculator pentru Android este un uimitor calculator multi-screen care vă permite să introduceți informații cu vocea.

Cu ajutorul aplicației Multi-Screen Voice Calculator or pentru Android, veți putea vorbi expresia, iar aplicația va traduce vocea în intrare pe ecran și va afișa imediat rezultatele. Mai presus de toate, puteți ghida ecranul pentru a rula două sau mai multe calcule în același timp! Și fiecare dintre calculele dvs. este stocat în istoric pentru a fi ușor de recuperat!

Aplicatia are capacitatea de a gestiona numere și expresii incredibil de mari, plus suport pentru recunoașterea vorbirii în nouă limbi (Engleză, Rusă, Germană, Spaniolă, Italiană, Franceză, Portugheză, Japoneză, Koreană, Poloneză, Turcă, Croată, Chineză si Vietnameză) din pacate nu are si limba Română.

Programul este gratuit în Magazin Play dar afișază reclame, pentru a scăpa de aceste reclame incomode trebuie sa descărcăm si să instalăm aplicația pe smartphone-un nostru Android din aceasta pagina promotionala.

De acum înainte veți putea folosi această aplicația fără enervantele reclame.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0